FRNL | | BibliotheekMagazineNewsletterJobsAdvertisinge-ShopProfacilty mobileContact |
  
Huisvesting & werkomgevingFacility ManagementOffice ManagementMeetings en seminariesGebouwen en TechniekenEnergie en MilieuVeiligheid en beveiligingSchoonmaak en HygiëneCateringVerhuis, Opslag en LogistiekVastgoedFleet ManagementICT en TelecomMobility Management  |
>> Home > Agenda
  

Opleiding ‘Manager’s dashboard voor duurzaam FM’
Facility managers zijn dagelijks bezig met het managen van werkplekken, gebouwen, vloot en ICT. In kort: activiteiten met een grote duurzaamheidsimpact. In deze IFMA-workshop wordt de deelnemers de methode van Manager’s Dashboard aangereikt, dit is een gestructureerde aanpak die je toelaat om je medewerkers te enthousiasmeren voor hun werk, om moeilijk meetbare parameters meetbaar en opvolgbaar te maken, en om excellente resultaten te bekomen.
B - Diegem, Regus 
04/05/2016 - 18/05/2016

 Meer informatie & Inschrijving

ISSA/INTERCLEAN Amsterdam
ISSA/INTERCLEAN Amsterdam is de ontmoetingsplek voor schoonmaakprofessionals wereldwijd. Ontmoet vakgenoten, ontdek nieuwe producten en maak kennis met een van de vele exposanten op de 50.000 m2 beursvloer.
De wereldwijde ISSA/INTERCLEAN evenementen worden gezamenlijk georganiseerd door RAI Amsterdam en haar alliantiepartner ISSA, de toonaangevende handelsorganisatie voor de schoonmaakindustrie wereldwijd.
NL - RAI Amsterdam  
10/05/2016 - 13/05/2016

 Meer informatie en volledig programma

Facility Awards 2016 | Facility Manager of the Year
De prijs 'Facility Manager of the Year' wordt toegekend aan een man of vrouw die door zijn of haar manier van denken, visie, engagement en inspanningen bijgedragen heeft tot het succes van de onderneming of organisatie waarvoor hij of zij werkt. Op die manier heeft hij of zij eveneens het beroep van Facility Manager bekendheid en erkenning bijgebracht en bijgedragen tot de professionalisering ervan. Op 10 mei 2016 zal de titel 'Facility Manager van het Jaar' toegekend worden tijdens de prijsuitreiking in Proximus Lounge te Brussel. Tot de prijsuitreiking blijven de resultaten van de stemmen van het publiek en van de jury geheim.
B - Brussel, Proximus Lounge 
10/05/2016

 Meer informatie

Conferentie ‘Kunststof & composieten: afval of resource?’
Op 10 en 11 mei organiseert WEBS een tweedaagse conferentie in Parijs met als hoofdthema ‘Kunststof & composieten: afval of resource?’ Verscheidene gastsprekers zullen er thema’s aankaarten als de overdracht van technologie ten dienste van sorteren en recycling, nuttige toepassing van afvalstoffen in cementfabrieken, enz.
B - Paris 
10/05/2016 - 11/05/2016

 Meer informatie & inschrijving

Conferentie “Kringloopeconomie in de praktijk: onze productie- en consumptiemodellen anders bekeken”
Deelnemers aan deze conferentie, die georganiseerd wordt door Leefmilieu Brussel in samenwerking met ACR+, zullen de kans hebben om meer te leren en van gedachten te wisselen over de rol van burgers, ondernemingen en de hergebruik-economie om tegemoet te komen aan de noden van consumenten in een wereld van beperkte grondstoffen. Een van de thematische focussen zal gelegd worden op hergebruik, herstelling en functie-georiënteerde business modellen. Bovendien zullen specifieke voorbeelden van nieuwe productie- en consumptiemodellen voorgesteld worden. Aansluitend aan de conferentie zal de Awards-uitreiking plaats vinden in het kader van de Europese Week van de Afvalvermindering (LIFE+).
B - Bruxelles, Tour & Taxis 
11/05/2016

 Volledig programma en inschrijving

Golden Services Awards 2016
Wie wint de Golden Service Award voor Innovatie in 2016? Op donderdag 12 mei vindt tijdens de ISSA/Interclean vanaf 14.30 uur de uitreiking plaats.
U krijgt dan 5 innovatieve cases in de schoonmaak voorgeschoteld en u hoort hoe Vebego Innovations innoveert. Daarnaast legt professor Peter van Baalen uit hoe IT in de schoonmaak het verschil kan maken.
N - Amsterdam 
12/05/2016

 Programma

REALTY
REALTY brengt alle beslissingsmakers tezamen die actief zijn in industrieel, logistiek, commercieel, residentieel en kantoren vastgoed.
B - Brussels, Tour & Taxis  
24/05/2016 - 26/05/2016

 Meer informatie & inschrijving

Debat ‘Mobiliteit en vastgoed: rijden we ons vast?’
IFMA organiseert tijdens REALTY een debat namiddag over een heel actueel thema : mobiliteit en vastgoed. Bart Vanham (Fleet and Driver Care) zal er een toespraak geven over ‘Driver management: optimalisatie van veiligheid binnen mobiliteitsaanpak’, Gert Potoms (Facilitair Bedrijf) zal de case T&T voorstellen vanuit de invalshoek van mobiliteit en Gregory Jacobs (Proximus) zal het hebben over hoe het mobiliteitsbudget een modal shift kan teweegbrengen.
B - Bruxelles, Tour & Taxis 
24/05/2016

 Volledig programma en inschrijving

Congres 'Zorginstellingen : "Future-Proof" '
De Vereniging voor Technische Diensthoofden in de Verzorgingsinstellingen (VTDV)organiseert het congres zowel voor bedrijven als voor architecten en studiebureau's.
B - Gent, Flanders Expo 
27/05/2016

 Meer informatie & inschrijving

Seminariecyclus 'De EPB 2015, anderhalf jaar later'
Leefmilieu Brussel maakt een eerste balans op van deze reglementering dir naar hoge prestaties streeft.
BE - Bruxelles, Tour & Taxis 
27/05/2016

 Meer info en inschrijving

Global Fleet Conference 2016
Tussen 6 en 8 juni zullen zo’n 200 deelnemers – onder wie vertegenwoordigers vanuit alle continenten – in Brussel samenkomen. Gedurende deze tweedaagse conferentie zullen thema’s als efficiëntie, activiteiten in opkomende gebieden en impact van technologieën aan bod komen. Het event, dat georganiseerd wordt door GlobalFleet.com, in samenwerking met Fleet Europe en AutomotiveFleet, zal ook de globale economische vooruitzichten en de gevolgen ervan aankaarten. Daarnaast geeft het vakevenement een overzicht van de nieuwste trends inzake beheer van parken.
B - Bruxelles, The Hotel 
06/06/2016 - 08/06/2016

 Meer informatie en volledig programma…

EFMC 2016
In samenwerking met EuroFM, de International Facility Management Association (IFMA) en IFMA Italia wordt de EFMC (European Facility Management Conference) dit jaar georganiseerd in Milaan van 7 tot 9 juni. Er worden zo'n 500 FM-experts uit heel Europa verwacht. De slogan van het Italiaanse evenement is de volgende: 'FM enhancing People & Business'.
IT - Milano Congressi (MiCo) 
07/06/2016 - 09/06/2016

 Meer informatie & inschrijving

31e Facility Night: ‘Trademart Brussels’
De Facility Nights zijn een reeks informele seminaries én een ontmoetingsforum voor iedereen die van ver of nabij met het Facility Management te maken heeft. Tweemaal per jaar kiest KI’ communications een interessant facilitair gelinkt thema en brengen geselecteerde sprekers een boeiend facilitair verhaal. De doelstellingen zijn tweeërlei : enerzijds willen we de deelnemers confronteren met professionele cases in de hoop dat nieuwe inzichten opgedaan worden, of dat alvast de eigen visies getoetst worden aan de stellingen van de sprekers. Daarnaast – en minstens even belangrijk – biedt het avondprogramma ruime mogelijkheden tot het leggen van interessante contacten met vakgenoten in een informele sfeer.
B - Brussel 
08/06/2016

 Meer informatie & inschrijving

Internet of Things Convention Europe
Deze eerste Internet of Things Convention Europe wil het Belgische bedrijfsleven stimuleren om meer dan ooit te investeren in het maatschappelijk en economisch potentieel van deze markt. De vijf centrale thema’s van het event zijn de noodzakelijke building blocks bij het opzetten van het Internet of Things, smart cities, smart living, health care & Smart factory.
B - Bruxelles, Hôtel de la Poste, Tour & Taxis 
08/06/2016

 Meer informatie & Inschrijving

European Facility Management Conference 2016
Na Glasgow, zal de European Facility Management Conference 2016 in Milaan plaatsvinden. Dit evenement is georganiseerd door EuroFM in samenwerking met IFMA. EFMC profileert zich als hét belangrijkste en meest educatieve event in de FM sector, maar ook wat networking betreft.
IT - Milan 
08/06/2016 - 09/06/2016

 Meer informatie & inschrijving

Maintenance Manager van het Jaar 2016
Kom op donderdag 16 juni naar Evere om te ontdekken wie Abdellah Azzin & Paul Corin als Maintenance Manager van het Jaar zal opvolgen. Al sinds 1998 organiseert BEMAS jaarlijks de verkiezing Maintenance Manager van het Jaar. Deze wedstrijd gaat op zoek naar de persoon (en team) achter de resultaten van een succesvolle strategie in onderhoud.
B - Evere  
16/06/2016

 Meer informatie & inschrijving

IFMA-Training ‘Meten van schoonmaakkwaliteit4
‘Vuil’ en ‘schoon’ zijn subjectieve begrippen. Iedereen hanteert andere maatstaven bij het bepalen of een ruimte vuil of schoon is. Voor gebouwenbeheerders is het meten van de schoonmaakkwaliteit dan ook een lastige opgave. Deze opleiding biedt u de handvaten om de schoonmaak te controleren op basis van objectieve, uniforme, duidelijk omschreven criteria.
B - Diegem, Regus 
22/06/2016

 Meer informatie & inschrijving

Summer College 'Inspiring Workspaces'
De allereerste SPRYG Summer College, met als thema Inspiring Workspaces, zal op dinsdag 5 juli plaats vinden in Delft. Trends in kantoren, de werkplek als moderne hotellobby en de nieuwe desigh-behoeften zullen tijdens de ochtend aan bod komen. Een exclusieve excursie staat ook op het pogramma : als één van de eersten zullen de deelnemers het volledig vernieuwde hoofdkantoor van Inter IKEA Systems (de franchisegever van de welbekende woonwinkels) bezoeken.
NL - Delft, WestCord Hotel 
05/07/2016

 Meer informatie & inschrijving

GreenExpo
De nadruk voor de tweejaarlijkse vakbeurs voor de groenprofessional zal voornamelijk liggen op beleving, interactie en innovatie. Als professional uit de projectmarkt, de uitvoerdersmarkt of de handel wilt u op de hoogte blijven van de allernieuwste producten, systemen, diensten en laatste ontwikkelingen in de markt. Op Green Expo vindt u alles verzameld op een binnen- en buitenexpo van maar liefst 18.000 m². Een ideaal forum om kennis uit te wisselen en relaties te verstevigen.
B - Gent, Flanders Expo 
01/09/2016

 Meer informatie

Opleiding ‘Duurzaam FM’
Overheden en grote bedrijven zetten de toon: duurzaamheid wordt topprioriteit om te kunnen blijven voortbestaan als succesvolle organisatie. Als manager van de faciliteiten van uw organisatie, beheert u net die activiteiten met hoge impact op vlak van duurzaamheid: gebouwen, onderhoud, vloot, aankoop, ICT … Maar wat betekent duurzaamheid nu eigenlijk in een facilitaire context? Deze IFMA-opleiding wil de facility manager anders doen kijken naar duurzaamheid en performantie binnen de werking van FM.
B - Diegem, Regus 
21/09/2016

 Volledig programma en inschrijving

Health And Care 2016
De eerste HEALTH&CARE-beurs zal doorgaan van 28 t.e.m. 30 september 2016 in Flanders Expo Gent. Via een gericht kwalitatief contentprogramma gaat de Health and Care team inspelen op de ingrijpende veranderingen en de uitdagingen waar de zorgsector voor staat. De zorgketen wordt aan elkaar geschakeld en hiervoor zijn andere managementtechnieken, technologische oplossingen en innovatieve producten nodig. De gekende exposanten van facilitaire dienstverlening over grootkeukens, inrichting en bouw van zorginstellingen en onder andere zorgmateriaal zal het vernieuwde concept worden verrijkt met startups en innovaties, technologie, ICT en e-health.
B - Gent, Flanders Expo 
28/09/2016 - 30/09/2016

 Meer info en inschrijving

INTERIEUR
In oktober keert ook een andere toonaangevende beurs voor vormgevers en ontwerpers uit de hele wereld terug, namelijk de Biënnale Interieur. In 2012 lokte deze designbeurs bijna 84.000 bezoekers naar Kortrijk Xpo. De Biënnale Interieur brengt op zo'n 40.000 m² een hybride mix van 300 merken uit de sectoren van de interieurinrichting en -vormgeving samen, in combinatie met een opmerkelijk cultureel programma dat georganiseerd wordt door curator Joseph Grima. Op 20 en 21 oktober vinden de B2B-dagen plaats.
B - Kortrijk Xpo 
14/10/2016 - 23/10/2016

 Meer informatie

ORGATEC 2016
Om de twee jaar wordt ORGATEC het internationale trefpunt voor fabrikanten, designers, architecten en gebruikers van meubilair voor de werkvloer. Meer dan 50.000 bezoekers kwamen in 2014 naar Keulen om aan de vakbeurs en de conferenties deel te nemen. Dit jaar worden op de beurs geïntegreerde totaaloplossingen voorgesteld voor alles wat verband houdt met het kantoor als werk- en leefomgeving. Zij zijn onderverdeeld in vier categorieën, namelijk ORGATEC Office, ORGATEC Contract, ORGATEC Space en ORGATEC Mobile. ORGATEC is een echt platform voor de trends en concepten van morgen en zal dit jaar meer dan 600 bedrijven, afkomstig uit 40 landen, mogen verwelkomen die er hun nieuwe producten en diensten zullen voorstellen op de 105.000 m² expositieruimte van de Koelnmesse. Enkele van die nieuwigheden kunt u alvast ontdekken in onze Showroom.
D - Cologne - Koelnmesse 
25/10/2016 - 29/10/2016

 www.orgatec.com

VastgoedEvent Gent - 10e editie
VastgoedEvent Gent staat voor een jaarlijkse ontmoeting van stad, provincie, bouw- en vastgoed-professionals voor de ontwikkeling en promotie van Gent en Oost-Vlaanderen. Met 'Trends in Gent' als thema, zal deze 10e editie terugblikken op tien jaar vastgoed maar ook resoluut vooruitkijken naar de trends voor de toekomst.
B - Gent 
08/11/2016

 Meer info & inschrijving

Facilitair & Gebouwbeheer
Facilitair & Gebouwbeheer is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét vakevenement in de facilitaire en gebouwbeheer sector. De vakbeurs biedt u een zeer breed scala aan producten en diensten op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer. Daarnaast zijn er tijdens de beursdagen diverse bijeenkomsten zoals recepties en themapresentaties.
NL - Utrecht, Jaarbeurs  
25/01/2017 - 27/01/2017

 Meer informatie & inschrijving

ARCHITECT@WORK 2017
Totaalevenement met focus op productinnovaties exclusief voor architecten, interieurarchitecten en voorschrijvers met als thema 'Architectuur en water'. Voor deze vijfde editie in Liège Expo bouwt ARCHITECT@WORK 2017 verder op de internationale succesformule: een duidelijke focus op nieuwe en vernieuwende materialen, toepassingen en services garanderen de voorschrijver een kwalitatief hoogstaande evenement. ARCHITECT@WORK biedt een unieke combinatie van vakevenement, seminars, exposities en networking.
B - Liège Expo 
01/06/2017 - 02/06/2017

 Volledig programma & inschrijving

   

Hout en brandveiligheid verzoenen
| 21/04/2016
FM in de Zorg: beheer van de corebusiness verzoenen met maximale klantenbeleving
| 20/04/2016
Initial introduceert 'wassen zonder water'
| 16/04/2016
Veiligheidsoefeningen blijven dode letter
| 08/04/2016
Verschillende FM-bedrijven bekroond tot Trends Gazellen 2016
| 08/04/2016
Technum is vanaf nu Tractebel
| 07/04/2016
Auto-accu’s als buffer voor zonnestroom
| 07/04/2016
Diesel blijft de voordeligste keuze
| 06/04/2016
Rusten is het nieuwe sporten
| 04/04/2016
Sodexo verbetert dienstaanbod met acquisitie van XXImo
| 01/04/2016
Philips Lighting lanceert een nieuw verlichtingsgamma
| 25/03/2016
Financiële en psychologische steun moet schade van aanslagen beperken
| 23/03/2016
Federale musea in Brussel beter beveiligd met Trigion
| 18/03/2016
Projectoproep voor het Fonds VINCI
| 16/03/2016
Het Italiaanse bedrijf Comac gaat samenwerking met BOMAC aan
| 11/03/2016
Steelcase en Alternativ sluiten een strategisch partnership
| 02/03/2016
Maaltijd en plezier met elkaar doen rijmen
| 26/02/2016
Italiaans design op de Stockholm Furniture & Light Fair
| 19/02/2016
RIZIV kiest voor Cresa als vastgoedadviseur
| 17/02/2016
Generatie Z is gewonnen voor intelligente vervoermiddelen
| 16/02/2016
Kreon neemt Zwitserse verlichtingsfirma Belux over
| 15/02/2016
Strak design in alle eenvoud… ook voor afvalscheiding
| 15/02/2016
Gault & Millau evalueert catering in de zorgsector
| 15/02/2016
Gezonder en slimmer werken op de Oxidesk
| 12/02/2016

Meer news
 


Leveranciers en Dienstverleners
Zoek een leverancier
Activiteitensector
Naam van de leverancier

Heet van de naald
Slideshow Image 1
Steelcase en Alternativ sluiten een strategisch partnership  

Schrijf u in om de
Profacility-newsletter te ontvangenCopyright © 2016 Business Interactive Media - designed by ICI Solutions