Foodservice is vooral gepersonaliseerde service
Dinsdag 6 februari werd Compass Group Belgium bekroond met de ‘Top Employer 2018’ award. De award wordt uitgereikt door het Top Employer Institute als erkenning voor bedrijven die hun medewerkers kansen bieden om zich maximaal te ontplooien, dit zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

In België staat de catering tak van Compass voor 2000 medewerkers die jaarlijks 150.000 ...
| 27/03/2018

PROREST lanceert The Market op de Antwerpse campussen
Vanaf begin januari heeft Prorest, een filiaal van Facilicom, zijn allereerste restaurants voor Antwerpse studenten geopend. Om het dagelijkse welzijn te verhogen, had het bedrijf de studenten gevraagd wat ze verlangden op het vlak van menu’s, maar ook op het gebied van interieurdecoratie (dicht, polyvalent, relaxed). Met een industriële look, met de klemtoon op zwarte structuren en hout, hebben ...
| 15/02/2017

   
Miko neemt het Zweedse Smiling Faces over
| 01/07/2016
Hygiënecontrole om te strijden tegen voedselverspilling
| 18/12/2015
Minister De Croo op bezoek bij koffiebranderij Miko
| 19/10/2015
Elektronische maaltijdcheques, de rekening kan gepeperd worden
| 14/09/2015
Summer’s here
| 18/07/2015
Concrete resultaten voor het MVO beleid van Miko
| 13/07/2015

Meer news






6 evolutie trends inzake bedrijfsrestaurants exploitatie en catering aanbod
Tegenwoordig wordt het bedrijfsrestaurant een strategische eelement voor het bedrijf: het draagt onbetwistbaar bij tot het welzijn van de werknemers en wordt een multifuncti- onele plek die socialisatie en samenwerking stimuleert. Het cateringaanbod diversifieert zich, komt tot leven en blijft de hele dag beschikbaar. Om de nadruk te leggen op de trends die de evolutie van zowel het cateringaanbod als de cateringdiensten sturen, maar ook het beheer en de inrichting van de food corners, ontmoetten we verschillende top dienstleveranciers uit de sector. Interview met Luc Van Sande, bedrijfsmanager bij Prorest; Stefan Lem, Operations Director bij ISS Catering; Alain Crabs, Key Accounts Director bij Compass.
| 19/12/2017
FM in de zorg | Gezond en smakelijk gaan best samen
Het is een diep verankerde opinie dat men in een hospitaal en bij uitbreiding in de zorgsector altijd slecht eet. Nochtans leveren heel wat instellingen juist op dat vlak enorme inspanningen om het de patiënt maximaal naar de ‘smaakzin’ te maken. Daar staat tegenover dat een eigen cateringservice uitbaten heel wat ruimte en personeel kost, terwijl de druk op de vierkante meters en de exploitatiekosten enorm hoog ligt. Na een grondig onderzoek in de sector ontwikkelde ISS ‘Sana’.
| 12/12/2014
HR POLICY & MOBILITY l Cafetariaplan, een zegen of een nieuw zorgenkind?
De ‘bedrijfswagen’ is al decennia lang een ‘vaste waarde’ in de Belgische bedrijfscultuur. Hij is geëvolueerd van het onmisbare tool voor de buitendienstmedewerker naar een belangrijke looncomponent voor een veel breder veld medewerkers. De niet te stillen fiscale honger van onze overheid heeft eind 2011 heel wat paniek gezaaid bij iedereen die een bedrijfswagen ‘genoot’, want zij werden plots flink meer belast via het VAA. Dat leidde tot een andere kijk op de bedrijfswagen.
| 13/05/2014
Voedselverspilling... genoeg is genoeg!
De belangrijkste oorzaken van voedselverspilling achterhalen en de actoren praktische tools, concrete voorbeelden en aanbevelingen geven opdat iedereen in elke fase van de voedselketen opnieuw respect zou leren hebben voor voeding in onze huidige overconsumptiemaatschappij. Dat is het hoofddoel van het ambitieuze Europese project Green Cook, waaraan twaalf partners uit vijf Noordwest-Europese landen samenwerken.
| 29/04/2014

   

Facility Awards 2013 l Case Study BELGACOM | Een cateringaanbod voor een wereld in beweging
| 25/03/2013
Catering l Van het landbouwveld naar de vuilnisbak
| 28/01/2013
Catering | ‘Food miles’: bio volstaat niet meer
| 23/01/2012
De liefde van de werknemer gaat door de maag
| 18/04/2011
Logistieke optimalisatie via l'AZ Nikolaas centraal facilitair platform
| 13/01/2011
Strategisch | FM verterskt de zorgvertsrekking
| 28/09/2010
FM in de zorgsector | Outsourcen : inhaalbeweging
| 23/09/2010
Profiel van een Facility manager | Frank Geets, Directeur Facilitair dienst van AZ Nikolaas
| 15/04/2010
Bio en fair trade: duurzame ontwikkeling in de kantine
| 11/02/2010
Duurzame kantines: nieuwe tendens
| 05/12/2008


  
 Profielen van de belangrijkste bedrijven in
NC & BHAM

 Gegevens andere leveranciers
Catering (14)
Vendingautomaten - verdelers (8)
Vendingautomaten - opvulling (16)
Vending - waterfonteinen (3)
Koffiemachines (16)
Vries- en koelcellen (1)
Industriële keuken (1)
Consultancy & kwaliteitscontroles (2)

Zoek een leverancier
Activiteitensector
Naam van de leverancier


Agenda