FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
A.I in collectieve keuken om miljoenen maaltijden niet meer in de vuilnisbak te gooien
Voedselverspilling is een wereldwijd probleem, waarmee keukens over de hele wereld worstelen. Zonder duidelijk zicht op wat er wordt verspild, verspillen keukens veel meer voedsel dan ze denken. Op dat gebied, hebben ISS Facility Services en PwC Nederland samen een Nederlandse primeur aangekondigd. Met behulp van camera’s, slimme weegschalen en machinelearning helpt ‘Winnow Vision’ om aankoopbeslissingen van voedselproducten aan ...
| 08/07/2019

Kantoren die de levenskwaliteit op het werk verbeteren
De verkiezing ‘Office Space of the Year 2019’ zet werkruimten in de bloemetjes, waar het aangenaam vertoeven is en die de cultuur en waarden van het bedrijf uitstralen. Vindt u dat uw werkomgeving inspirerend en comfortabel is? Schrijf uw bedrijf dan in voor deze ...
| 26/04/2019

   
Gault & Millau huldigt opmerkelijke grootkeukens
| 06/12/2018
MIKO versterkt positie in Noorwegen
| 05/12/2018
Foodservice is vooral gepersonaliseerde service
| 27/03/2018
PROREST lanceert The Market op de Antwerpse campussen
| 15/02/2017
Miko neemt het Zweedse Smiling Faces over
| 01/07/2016
Hygiënecontrole om te strijden tegen voedselverspilling
| 18/12/2015

Meer news





Graag een beetje food experience?
De nieuwe visie op bedrijfscatering wil de gebruiker een ‘verscheidenheid van ervaringen’ voorschotelen. Makkelijker gezegd dan gedaan, want daarvoor is kennis van zeer uiteenlopende parameters vereist: voedingsaanbod, design en techniciteit van de voorzieningen en werkwijzen.
| 24/04/2019
6 evolutie trends inzake bedrijfsrestaurants exploitatie en catering aanbod
Tegenwoordig wordt het bedrijfsrestaurant een strategische eelement voor het bedrijf: het draagt onbetwistbaar bij tot het welzijn van de werknemers en wordt een multifuncti- onele plek die socialisatie en samenwerking stimuleert. Het cateringaanbod diversifieert zich, komt tot leven en blijft de hele dag beschikbaar. Om de nadruk te leggen op de trends die de evolutie van zowel het cateringaanbod als de cateringdiensten sturen, maar ook het beheer en de inrichting van de food corners, ontmoetten we verschillende top dienstleveranciers uit de sector. Interview met Luc Van Sande, bedrijfsmanager bij Prorest; Stefan Lem, Operations Director bij ISS Catering; Alain Crabs, Key Accounts Director bij Compass.
| 19/12/2017
FM in de zorg | Gezond en smakelijk gaan best samen
Het is een diep verankerde opinie dat men in een hospitaal en bij uitbreiding in de zorgsector altijd slecht eet. Nochtans leveren heel wat instellingen juist op dat vlak enorme inspanningen om het de patiënt maximaal naar de ‘smaakzin’ te maken. Daar staat tegenover dat een eigen cateringservice uitbaten heel wat ruimte en personeel kost, terwijl de druk op de vierkante meters en de exploitatiekosten enorm hoog ligt. Na een grondig onderzoek in de sector ontwikkelde ISS ‘Sana’.
| 12/12/2014
HR POLICY & MOBILITY l Cafetariaplan, een zegen of een nieuw zorgenkind?
De ‘bedrijfswagen’ is al decennia lang een ‘vaste waarde’ in de Belgische bedrijfscultuur. Hij is geëvolueerd van het onmisbare tool voor de buitendienstmedewerker naar een belangrijke looncomponent voor een veel breder veld medewerkers. De niet te stillen fiscale honger van onze overheid heeft eind 2011 heel wat paniek gezaaid bij iedereen die een bedrijfswagen ‘genoot’, want zij werden plots flink meer belast via het VAA. Dat leidde tot een andere kijk op de bedrijfswagen.
| 13/05/2014

   

Voedselverspilling... genoeg is genoeg!
| 29/04/2014
Facility Awards 2013 l Case Study BELGACOM | Een cateringaanbod voor een wereld in beweging
| 25/03/2013
Catering l Van het landbouwveld naar de vuilnisbak
| 28/01/2013
Catering | ‘Food miles’: bio volstaat niet meer
| 23/01/2012
De liefde van de werknemer gaat door de maag
| 18/04/2011
Logistieke optimalisatie via l'AZ Nikolaas centraal facilitair platform
| 13/01/2011
Strategisch | FM verterskt de zorgvertsrekking
| 28/09/2010
FM in de zorgsector | Outsourcen : inhaalbeweging
| 23/09/2010
Profiel van een Facility manager | Frank Geets, Directeur Facilitair dienst van AZ Nikolaas
| 15/04/2010
Bio en fair trade: duurzame ontwikkeling in de kantine
| 11/02/2010


  
www.profacility.be/mcs
 Profielen van de belangrijkste bedrijven in
NC & BHAM
SPACEWELL

 Gegevens andere leveranciers
Catering (14)
Vendingautomaten - verdelers (7)
Vendingautomaten - opvulling (16)
Vending - waterfonteinen (3)
Koffiemachines (15)
Vries- en koelcellen (1)
Industriële keuken (3)
Consultancy & kwaliteitscontroles (2)

Zoek een leverancier
Activiteitensector
Naam van de leverancier


Agenda