SCA HYGIENE PRODUCTS NV/SA

Rue de la Papeterie 2
BE-4801 STEMBERT
TEL 0032 087 30 66 11
info@tork.be
www.tork.be
Profacility Guide


PROFIEL VAN HET BEDRIJFInleiding


Tork is wereldwijd het leidende merk op het gebied van hygiëne op de werkplek.

 Tork is het toonaangevende internationale merk voor professionele hygiëneoplossingen.

Van papieren handdoeken in de sanitaire ruimten van ziekenhuizen tot servetdispensers in restaurants, Tork levert een geweldige ervaring voor de gebruiker en een gemakkelijke ervaring voor de koper.

 

En als onderdeel van SCA streven we ernaar om op een duurzame manier te voldoen aan uw wensen, zodat u tijd, geld en moeite bespaart en u zich kunt richten op de dingen die belangrijk zijn voor uw bedrijf.

Tork is onderdeel van SCA

SCA is een leider op het gebied van wereldwijde hygiëne- en bosproducten. De Groep ontwikkelt en produceert duurzame personal care-, tissue- en bosproducten. Verkoop vindt plaats in ongeveer 100 landen via een aantal sterke merken, waaronder wereldwijd TENA en Tork en regionaal Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo en Vinda.

Als Europa’s grootste particuliere boseigenaar, legt SCA een bijzondere nadruk op duurzaam bosbeheer. Aan het einde van 2013 telde de Groep ongeveer 44.000 medewerkers. De omzet bedroeg in 2013 SEK 93 miljard (€ 10,7 miljard). SCA werd in 1929 opgericht, heeft haar hoofdkwartier in Stockholm, Zweden, en is genoteerd op de NASDAQ OMX Stockholm. Voor meer informatie gaat u naar www.sca.comProducten


Ons aanbod

 Elke keer dat u iets moet afnemen, drogen, reinigen of oppoetsen, staan we voor u klaar. Ons assortiment van dispensers, vullingen en diensten is ontworpen om aan de specifieke wensen voor sanitaire ruimten, industriële omgevingen, keukens en restaurants te voldoen. Zo kunt u verder gaan met zaken die echt belangrijk zijn voor uw bedrijf.

 

Ontdek wat het beste voor u werkt door te zoeken in onze producten of aanbevelingen.

 

Vertrouw op Tork

We leveren u duurzame oplossingen met toegevoegde waarde gebaseerd op een veilige, efficiënte en milieuvriendelijke inkoop, productie en ontwikkeling. Dit wordt bewezen door het feit dat 75% van alle Europese Tork-producten een of meerdere erkende Europese ecolabels dragen.

 Diensten


Slimme systemen voor een perfecte hygiëne

Intelligente systemen van Tork maken het voor Facility Management makkelijk om de hygiënestandaarden in sanitaire ruimten hoog te houden. Duurzaamheid maakt hier ook deel van uit. Dankzij de concepten van Tork ervaart u meer gebruiksgemak en bespaart u tijd en kosten: werk slimmer, niet harder.

  • Bespaar tijd en kosten dankzij Tork Easy Handling™-verpakkingen

  • Creëer een hygiënische ervaring met moderne technologie dankzij Tork SmartFresh™

  • Plan een nog betere schoonmaakservice met de slimme sanitaire ruimten dankzij Tork EasyCube™

    Klik hier voor meer informatie.

 Nieuwigheden


Tork Image Design™

Vertrouw op Tork Image Design™ om uw sanitaire ruimten soepel te laten lopen en uw imago scherp te houden.

Bezoek onze Tork Image Design™ showroom - www.torkimagedesign.com Referenties


Facilitaire dienstverleners

 

Of u nu facilitair manager bent of deel uitmaakt van de schoonmaakploeg: we willen uw leven een beetje makkelijker maken. We bieden een volledig assortiment van reinigingsbenodigdheden, dispensers en verkoophulpmiddelen van Tork voor schoonmaakbedrijven en verkopers. Alles wat we doen is ontworpen om u en uw klanten te helpen om de standaard schoonmaaktaken die in elk bedrijf uitgevoerd moeten worden snel te volbrengen. Als dat eenmaal gebeurd is heeft iedereen meer tijd voor de zaken die het belangrijkst zijn voor hun klanten.

 


STRUCTUUR


Management


Vestiging / BelgiŽ


SCA Hygiene Products - Diegem

Vestiging / Internationaal


SCA Hygiene Products - BelgiŽ


CONTACT


Jutta Boone
Product & Segment Manager
TEL +32 2 766 05 34
jutta.boone@sca.com


Het Internet of Things maakt schoonmaken eenvoudiger
Tork, het merk voor hygiŽne van SCA, heeft onlangs een studie uitgevoerd waaruit bleek dat het Internet of Things het werk van facility managers en schoonmaakteams kan verlichten. En terecht, want de analyse van de verzamelde gegevens in real time resulteerde in 77% minder controles van dispensers en andere toiletfaciliteiten en Ďcleaning on demand'.
De thermostaat, de koelkast, de ...
05/05/2016 - ICT en Telecom
Meer nieuws over SCA HYGIENE PRODUCTS
SCA HYGIENE PRODUCTS nam deel aan de volgende interieurs