|
“Bedrijfsrestaurants evolueren naar een supermarktbeleving”
Bart Matthijs (managing director Compass) denkt dat bedrijfscatering nooit meer wordt zoals voorheen: “Veel werknemers zullen thuiswerken. Flexibiliteit is hierin het sleutelwoord. Ik zie de traditionele zelfbedieningsrestaurants in bedrijven evolueren naar een retailomgeving met kwalitatieve take-away gerechten.”
| 11/11/2020
|
|
|
De vele gezichten van vendingmachines
De tijd dat vendingmachines op de werkvloer geassocieerd werden met ongezond lijkt voorbij. Meer en meer zien we dat de automaten een rol spelen inzake wellbeing, gezondheid en duurzaamheid. Daarnaast is er een overvloed aan keuze en doen diverse technologische snufjes hun intrede. We polsten bij een aantal marktspelers naar de trends.
| 08/03/2020
|
|
|
Graag een beetje food experience?
De nieuwe visie op bedrijfscatering wil de gebruiker een ‘verscheidenheid van ervaringen’ voorschotelen. Makkelijker gezegd dan gedaan, want daarvoor is kennis van zeer uiteenlopende parameters vereist: voedingsaanbod, design en techniciteit van de voorzieningen en werkwijzen.
| 24/04/2019
|
|
|
6 evolutie trends inzake bedrijfsrestaurants exploitatie en catering aanbod
Tegenwoordig wordt het bedrijfsrestaurant een strategische eelement voor het bedrijf: het draagt onbetwistbaar bij tot het welzijn van de werknemers en wordt een multifuncti- onele plek die socialisatie en samenwerking stimuleert. Het cateringaanbod diversifieert zich, komt tot leven en blijft de hele dag beschikbaar. Om de nadruk te leggen op de trends die de evolutie van zowel het cateringaanbod als de cateringdiensten sturen, maar ook het beheer en de inrichting van de food corners, ontmoetten we verschillende top dienstleveranciers uit de sector. Interview met Luc Van Sande, bedrijfsmanager bij Prorest; Stefan Lem, Operations Director bij ISS Catering; Alain Crabs, Key Accounts Director bij Compass.
| 19/12/2017
|
|