FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Catering
| Catering
'Refillution' van start-up Dripl spaart milieu
Uit onderzoek blijkt dat de afvalberg van dagelijks 1,3 miljard verpakkingen gepaard gaat met een overvloed aan watertransport, aangezien frisdrank voor 80% uit water bestaat. Met de verpakkingsvrije drankautomaat van Dripl kan je een drinkfles of glas vullen met een gezonde limonade, zoals gember-limoen of ijsthee. De automaat is een kleine frisdrankfabriek, die ter plaatse limonade produceert op ...
| 17/12/2020

Compass Group, EGHT CARE en Multi Masters Group ondersteunen zorgsector
De zware druk op het zorgpersoneel en het steeds heftiger om zich heen grijpend coronavirus leiden stilaan tot een uitval van zorgmedewerkers, wat de kwaliteit van de zorg voor patiënten en bewoners in gevaar brengt. Daarom sloten Compass Group, EGHT CARE en Multi Masters Group een partnership met als doel de zorg ontzorgen met een uitgebreid ...
| 12/11/2020

   
Sipwell lanceert all-in abonnement op basis van waterverbruik
| 22/10/2020
Gault&Millau Catering Awards 2020
| 08/10/2020
Aqualex ontwerpt volledig aanraakvrije waterkoelers en kranen
| 30/09/2020
Gebruiksklare coffee corner van topklasse
| 23/09/2020
Noodkeuken voor de zorgsector
| 27/03/2020
De Belg drinkt te weinig water
| 17/03/2020

Meer news



| Catering

“Bedrijfsrestaurants evolueren naar een supermarktbeleving”
Bart Matthijs (managing director Compass) denkt dat bedrijfscatering nooit meer wordt zoals voorheen: “Veel werknemers zullen thuiswerken. Flexibiliteit is hierin het sleutelwoord. Ik zie de traditionele zelfbedieningsrestaurants in bedrijven evolueren naar een retailomgeving met kwalitatieve take-away gerechten.”
| 11/11/2020
De vele gezichten van vendingmachines
De tijd dat vendingmachines op de werkvloer geassocieerd werden met ongezond lijkt voorbij. Meer en meer zien we dat de automaten een rol spelen inzake wellbeing, gezondheid en duurzaamheid. Daarnaast is er een overvloed aan keuze en doen diverse technologische snufjes hun intrede. We polsten bij een aantal marktspelers naar de trends.
| 08/03/2020
Graag een beetje food experience?
De nieuwe visie op bedrijfscatering wil de gebruiker een ‘verscheidenheid van ervaringen’ voorschotelen. Makkelijker gezegd dan gedaan, want daarvoor is kennis van zeer uiteenlopende parameters vereist: voedingsaanbod, design en techniciteit van de voorzieningen en werkwijzen.
| 24/04/2019
6 evolutie trends inzake bedrijfsrestaurants exploitatie en catering aanbod
Tegenwoordig wordt het bedrijfsrestaurant een strategische eelement voor het bedrijf: het draagt onbetwistbaar bij tot het welzijn van de werknemers en wordt een multifuncti- onele plek die socialisatie en samenwerking stimuleert. Het cateringaanbod diversifieert zich, komt tot leven en blijft de hele dag beschikbaar. Om de nadruk te leggen op de trends die de evolutie van zowel het cateringaanbod als de cateringdiensten sturen, maar ook het beheer en de inrichting van de food corners, ontmoetten we verschillende top dienstleveranciers uit de sector. Interview met Luc Van Sande, bedrijfsmanager bij Prorest; Stefan Lem, Operations Director bij ISS Catering; Alain Crabs, Key Accounts Director bij Compass.
| 19/12/2017

   

FM in de zorg | Gezond en smakelijk gaan best samen
| 12/12/2014
HR POLICY & MOBILITY l Cafetariaplan, een zegen of een nieuw zorgenkind?
| 13/05/2014
Voedselverspilling... genoeg is genoeg!
| 29/04/2014
Facility Awards 2013 l Case Study BELGACOM | Een cateringaanbod voor een wereld in beweging
| 25/03/2013
Catering l Van het landbouwveld naar de vuilnisbak
| 28/01/2013
Catering | ‘Food miles’: bio volstaat niet meer
| 23/01/2012
De liefde van de werknemer gaat door de maag
| 18/04/2011
Logistieke optimalisatie via l'AZ Nikolaas centraal facilitair platform
| 13/01/2011
Strategisch | FM verterskt de zorgvertsrekking
| 28/09/2010
FM in de zorgsector | Outsourcen : inhaalbeweging
| 23/09/2010


  | Catering
www.profacility.be/iss
 Profielen van de belangrijkste bedrijven in
COMPASS GROUP
ISS FACILITY SERVICES
JACOBS DOUWE EGBERTS BE

 Gegevens andere leveranciers
Catering (14)
Vendingautomaten - verdelers (8)
Vendingautomaten - opvulling (16)
Vending - waterfonteinen (3)
Koffiemachines (16)
Vries- en koelcellen (1)
Industriële keuken (3)

Zoek een leverancier
Activiteitensector
Naam van de leverancier


Agenda