FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Catering
| Catering
Noodkeuken voor de zorgsector
Cateraar Gourmet Invent vormt haar centrale keuken in het Gentse congrescentrum ICC om tot noodkeuken voor de zorgsector om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar afhaalmaaltijden. De keuken zal tot 1000 maaltijden per dag kunnen leveren.

Momenteel draaien al onze Medirest-keukens in de zorgsector op volle toeren”, aldus Bart Matthijs, Managing Director van Compass Group ...
| 27/03/2020

De Belg drinkt te weinig water
Maar liefst zes op de tien Belgen geven aan dat ze per dag maximaal één liter water drinken, minder dan de aanbevolen hoeveelheid van 1,5 liter per dag. Dat blijkt uit onderzoek van onderzoeksbureau iVox in opdracht van waterkoelerfabrikant SipWell. iVox ondervroeg een representatief staal van 1.000 Belgen naar hun drinkgewoontes. Een eerste vaststelling is dat een meerderheid van ...
| 17/03/2020

   
Voedselverspilling tegengaan
| 10/12/2019
A.I in collectieve keuken om miljoenen maaltijden niet meer in de vuilnisbak te gooien
| 08/07/2019
Kantoren die de levenskwaliteit op het werk verbeteren
| 26/04/2019
Gault & Millau huldigt opmerkelijke grootkeukens
| 06/12/2018
MIKO versterkt positie in Noorwegen
| 05/12/2018
Foodservice is vooral gepersonaliseerde service
| 27/03/2018

Meer news



| Catering

De vele gezichten van vendingmachines
De tijd dat vendingmachines op de werkvloer geassocieerd werden met ongezond lijkt voorbij. Meer en meer zien we dat de automaten een rol spelen inzake wellbeing, gezondheid en duurzaamheid. Daarnaast is er een overvloed aan keuze en doen diverse technologische snufjes hun intrede. We polsten bij een aantal marktspelers naar de trends.
| 08/03/2020
Graag een beetje food experience?
De nieuwe visie op bedrijfscatering wil de gebruiker een ‘verscheidenheid van ervaringen’ voorschotelen. Makkelijker gezegd dan gedaan, want daarvoor is kennis van zeer uiteenlopende parameters vereist: voedingsaanbod, design en techniciteit van de voorzieningen en werkwijzen.
| 24/04/2019
6 evolutie trends inzake bedrijfsrestaurants exploitatie en catering aanbod
Tegenwoordig wordt het bedrijfsrestaurant een strategische eelement voor het bedrijf: het draagt onbetwistbaar bij tot het welzijn van de werknemers en wordt een multifuncti- onele plek die socialisatie en samenwerking stimuleert. Het cateringaanbod diversifieert zich, komt tot leven en blijft de hele dag beschikbaar. Om de nadruk te leggen op de trends die de evolutie van zowel het cateringaanbod als de cateringdiensten sturen, maar ook het beheer en de inrichting van de food corners, ontmoetten we verschillende top dienstleveranciers uit de sector. Interview met Luc Van Sande, bedrijfsmanager bij Prorest; Stefan Lem, Operations Director bij ISS Catering; Alain Crabs, Key Accounts Director bij Compass.
| 19/12/2017
FM in de zorg | Gezond en smakelijk gaan best samen
Het is een diep verankerde opinie dat men in een hospitaal en bij uitbreiding in de zorgsector altijd slecht eet. Nochtans leveren heel wat instellingen juist op dat vlak enorme inspanningen om het de patiënt maximaal naar de ‘smaakzin’ te maken. Daar staat tegenover dat een eigen cateringservice uitbaten heel wat ruimte en personeel kost, terwijl de druk op de vierkante meters en de exploitatiekosten enorm hoog ligt. Na een grondig onderzoek in de sector ontwikkelde ISS ‘Sana’.
| 12/12/2014

   

HR POLICY & MOBILITY l Cafetariaplan, een zegen of een nieuw zorgenkind?
| 13/05/2014
Voedselverspilling... genoeg is genoeg!
| 29/04/2014
Facility Awards 2013 l Case Study BELGACOM | Een cateringaanbod voor een wereld in beweging
| 25/03/2013
Catering l Van het landbouwveld naar de vuilnisbak
| 28/01/2013
Catering | ‘Food miles’: bio volstaat niet meer
| 23/01/2012
De liefde van de werknemer gaat door de maag
| 18/04/2011
Logistieke optimalisatie via l'AZ Nikolaas centraal facilitair platform
| 13/01/2011
Strategisch | FM verterskt de zorgvertsrekking
| 28/09/2010
FM in de zorgsector | Outsourcen : inhaalbeweging
| 23/09/2010
Profiel van een Facility manager | Frank Geets, Directeur Facilitair dienst van AZ Nikolaas
| 15/04/2010


  | Catering
www.profacility.be/iss
 Profielen van de belangrijkste bedrijven in
COMPASS GROUP
ISS FACILITY SERVICES
JACOBS DOUWE EGBERTS BE
NCBHAM

 Gegevens andere leveranciers
Catering (12)
Vendingautomaten - verdelers (7)
Vendingautomaten - opvulling (16)
Vending - waterfonteinen (3)
Koffiemachines (15)
Vries- en koelcellen (1)
Industriële keuken (3)

Zoek een leverancier
Activiteitensector
Naam van de leverancier


Agenda