FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Bibliotheek » DELOITTE @ Gateway, Take-off naar een attractieve werkomgeving

DELOITTE @ Gateway, Take-off naar een attractieve werkomgeving

Deloitte nam begin dit jaar zijn intrek in het ‘Gateway’-gebouw, het eerst voltooide gebouw van het ongeveer 400.000 m² tellende ‘economische centrum’, waarmee de luchthaven kiest voor diversiteit naast het luchtverkeer. Deloitte bracht 70% van haar Belgische organisatie samen in het ‘Gateway’gebouw, een door facility management gedreven veelzijdig en multidisciplinair project, dat in amper één jaar werd afgewerkt.

Isabelle De Becker, Chief of Staff to COO National Management en Project Manager voor de verhuis naar het ‘Gateway’-gebouw: “Onze vorige huisvesting bevond zich in Diegem, waar we door de jaren zijn gegroeid naar vier gebouwen en een centraal gebouw waarin o.a. het bedrijfsrestaurant was ondergebracht. Groot nadeel was een gebrek aan connectie en communicatie tussen de medewerkers. Gezien het huurcontract voor deze locatie ten einde liep, was het tijd voor een evaluatie van de gegeven situatie tegenover de gewenste werkomgeving”.

Bij het opstellen van het wensenlijstje verscheen helemaal bovenaan dat Deloitte een attractieve werkgever wil zijn. Een open en inspirerende omgeving die iedereen verbindt, die uitnodigt om er te komen werken, inclusief een goede toegankelijkheid met openbaar vervoer werd het objectief voor project management. Wat de klant en de medewerkers ervaren is bijzonder belangrijk en werd samengevat in ‘Client Experience’, van toepassing op zowel interne klanten, werknemers als externe klanten en bezoekers). “Het was niet de bedoeling om de mensen op minder vierkante meters onder te brengen” getuigt Isabelle De Becker. “De nieuwe locatie is wel gekozen en ingericht met een flinke groei van onze organisatie in het achterhoofd. Daarom voorzagen we één plateau in reserve”.Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...  Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...


09/01/2018
Office Management
 Ander nieuws
Belgische studenten scoren tijdens IFMA FM Student Challenge
| 27/03/2023
IFMA Belgium Chapter - Handleiding voor Generatie Z op de werkvloer
| 24/03/2023
Mobility: Van TCO naar TCM
| 22/03/2023
Winnaars MIPIM Awards 2023
| 21/03/2023
Planon lanceert vernieuwde workplace app
| 21/03/2023

Meer news