FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Bibliotheek » INGRAM MICRO, Connectie versterken

INGRAM MICRO, Connectie versterken

De themakamers voor vergaderingen waarin foto’s zijn aangebracht van landen waarin Ingram Micro vestigingen heeft, laten niemand onverschillig.
Ingram Micro is een wereldwijd actief groothandelsbedrijf voor PC-gerelateerde producten en services. Eerst werd de Nederlandse vestiging onder handen genomen door SB Projects, waarbij er op dat moment een grote uitdaging lag om in een kort tijdsbestek een project te realiseren dat onder grote financiële druk stond en waarbij een al gemaakt ontwerp moest worden gerespecteerd. Na de succesvolle afronding van dit project werd SB Projects weerhouden voor de pitch van het Belgische kantoor.


Maarten Spreeuwenberg, Director of Business Operations Benelux Ingram Micro: “De huisvesting in Vilvoorde miste uitstraling. Het was de bedoeling om een beter aangepast pand te vinden waarin onze waarden tot uiting zouden komen, namelijk een transparant bedrijf, een aangename werkomgeving voor onze mensen en het stimuleren van samenwerking en verbondenheid. Door onze marktpositie en onze achtergrond was het wenselijk om alle mogelijke geoptimaliseerde communicatiemiddelen toe te passen.” Ondanks de grote tevredenheid over de samenwerking in Nederland, werd toch opnieuw een pitch uitgeschreven, waar 4 kandidaten op reageerden. “We hadden een duidelijk afgebakend budget, maar hebben dit niet bij de tendering gecommuniceerd” commentarieert Maarten Spreeuwenberg. “De creativiteit van SB Projects samen met de opgemaakte begroting steeg ver boven de andere partijen uit en overtuigde het projectteam voor een nieuwe samenwerking”


Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...  Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...


09/01/2018
Huisvesting & werkomgeving
 Ander nieuws
Tegenstrijdigheid
| 23/07/2021
Na de maaltijd- en ecocheque nu ook een ‘kantoorcheque’?
| 22/07/2021
Leopoldskazerne genomineerd voor de WAF awards 2021
| 20/07/2021
Elektrificatie zet door bij nieuwe auto’s
| 19/07/2021
Einde voor robot ‘Pepper’ - rechtzetting
| 16/07/2021

Meer news