FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Bibliotheek » Van ‘ist’ naar ‘soll’ begeleiden

Van ‘ist’ naar ‘soll’ begeleiden

Steven Clemminck – operations manager bij Vlerick Business School
Steven Clemminck is operations manager bij de internationaal vermaarde Vlerick Business School en beheert de dagelijkse werking van drie campussen. Vanuit zijn functie zorgt hij voor het welzijn van meer dan 8.500 executive deelnemers aan 140 op maat uitgewerkte programma’s, 740 MBA- en Master-studenten uit meer dan 50 landen, 160 medewerkers in loondienst en tientallen vrije docenten.

Facility Management was nog ‘Facilitaire Dienstverlening’ toen Steven Clemminck zich inschreef voor die toen amper drie jaar jonge studierichting. Hij ging aan de slag bij De Witte & Morel en Meermans en Bloemen (Hudson sinds 1 januari 2008) als verantwoordelijke voor ICT. Binnen de snel groeiende organisatie werd Facility Management opgedeeld tussen het directiesecretariaat en ICT, dat instond voor alles wat enigszins naar techniek rook. Ook technisch project management bij verbouwingen of nieuwbouw werd hem toevertrouwd.
Na negen jaar maakte Steven Clemminck de overstap naar de Vlerick Business School, waar hij de verantwoordelijkheid opnam over ICT, Facility Management en de bibliotheek. Vandaag omvatten zijn bevoegdheden Facility Management en is hij actief als executive coach voor bepaalde studenten die specifieke programma’s volgen. Daaronder leiderschapcoaching voor zowel beginnende als ervaren managers. “Ik hou heel erg van dit deel van mijn takenpakket”, benadrukt Steven Clemminck. “Het succesrijk begeleiden van veranderingen vanuit een gegeven situatie naar een gewenste nieuwe toestand ligt me zeer na aan het hart, ongeacht het over mensen gaat, dan wel bouwprojecten of processen.”


Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...  Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...


14/10/2019
 Ander nieuws
Een nieuwe thuis en een nieuwe bedrijfscultuur voor Allianz
| 14/07/2020
Transparante of ondoorzichtige scheidingswanden? Allebei!
| 10/07/2020
ENGIE Solutions wil de leider van de koolstofarme transitie worden
| 08/07/2020
Remotec heeft Actual Sign overgenomen
| 07/07/2020
De bedrijfswagen inruilen voor een tuinkantoor
| 06/07/2020

Meer news