FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Bibliotheek » DEF Belgium – Nieuw gebouw als expertise center

DEF Belgium – Nieuw gebouw als expertise center

Maak van de nood een deugd. Dat is precies wat DEF Belgium heeft gedaan! Door een continue groei op de Belgische markt – perfect in beeld gebracht door drie opeenvolgende nominaties voor een Trends Gazellen in de categorie Middelgrote bedrijven voor Brussel tussen 2019 en 2021 – werd begin dit jaar verhuisd naar een ruimer pand. De kans werd aangegrepen om er een real life showroom van te maken waar klanten verschillende oplossingen voor brandveiligheid kunnen ervaren.

DEF Belgium is al meer dan 45 jaar de Belgische vertegenwoordiger van het DEF-netwerk, één van de grootste van onafhankelijke en Europese fabrikanten op het gebied van brandveiligheid. De kernactiviteit van DEF Belgium is het aanbieden van klantspecifieke oplossingen en diensten voor branddetectiesystemen, spraakgestuurde evacuatie, automatische blussystemen (gas- en watermist) en IT-beheersystemen met de focus op toezicht en gebouwbeheer. “Ons uitgebreid portfolio gebruiken we voor een duidelijk doel”, aldus Christophe Pia, commercieel directeur bij DEF Belgium, “en dat is onze klanten beschermen tegen brandrisico’s, hun activiteiten garanderen en de veiligheid van alle aanwezigen verzekeren. Onze oplossingen vind je terug in zeer diverse sectoren, zoals de industrie, transport, luchtvaart, telecommunicatie, ziekenhuizen, onderwijs, energie (nucleair, olie, gas) en sinds kort mag daar ook de hernieuwbare energiesector aan worden toegevoegd.”


Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...  Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...


19/07/2021
Veiligheid & beveiliging
 Ander nieuws
Belgische studenten scoren tijdens IFMA FM Student Challenge
| 27/03/2023
IFMA Belgium Chapter - Handleiding voor Generatie Z op de werkvloer
| 24/03/2023
Mobility: Van TCO naar TCM
| 22/03/2023
Winnaars MIPIM Awards 2023
| 21/03/2023
Planon lanceert vernieuwde workplace app
| 21/03/2023

Meer news