FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Bibliotheek » Duurzaam digitaal sluitsysteem voor volledige controle

Duurzaam digitaal sluitsysteem voor volledige controle

Met PULSE lanceert ASSA ABLOY een duurzaam digitaal sluitsysteem voor volledige controle, gelinkt aan een flexibel en intuïtief cloud platform. “Een niet-batterijgevoede oplossing waarbij er geen gebruik wordt gemaakt van een stroombron. De sleutels wekken hun eigen stroom op, wanneer ze in de cilinder worden gestoken”, zegt Koenraad Lafaut, Product Marketing Manager Digital Access Solutions Benelux ASSA ABLOY.

“Met PULSE stappen we over van bekabelde en batterijgevoede oplossingen naar niet-batterijgevoede oplossingen, en van vrij logge, mechanische sluitsystemen naar eenvoudige, digitale systemen op basis van een sleutel en een cilinder. Hierbij worden de meeste mechanische componenten vervangen door elektromechanische. Er wordt geen gebruik gemaakt van een stroombron (batterij of voeding). De sleutels wekken hun eigen stroom op, wanneer ze in de cilinder worden gestoken”, zegt Koenraad Lafaut.

Flexibel en intuïtief cloud platform
PULSE is gelinkt aan Incedo Business Cloud, een recent ontwikkeld, flexibel en intuïtief cloud platform. “Deze combinatie resulteert in een sluitsysteem op maat voor bv. een KMO of middelgrote instelling. Incedo BusinessTM Cloud richt zich vooral op commerciële en kantooromgevingen, maar kan ook perfect in andere situaties worden toegepast.


Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...  Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...


04/01/2023
Veiligheid & beveiliging
 Ander nieuws
Mewa-poetsdoeken worden in Europa gemaakt
| 01/02/2023
Ronny Smismans wordt directeur Facility Management van EEG
| 31/01/2023
Stijgende kosten drukken hun stempel op de wereldwijde kantoormarkt
| 31/01/2023
Nieuw mega federaal overheidscontract voor Pami
| 30/01/2023
Assa Abloy lanceert acht energiezuinige toegangsoplossingen
| 27/01/2023

Meer news