FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Bibliotheek » Tilly Baute: “Co-creatie binnen de driehoek Business-Education-Research”

Tilly Baute: “Co-creatie binnen de driehoek Business-Education-Research”

Net als de slogan van Odisee, ‘dé co-hogeschool’, is Opleidingshoofd Facility Management en docent HRM & Communicatie Tilly Baute doordrongen van co-creatie. En laat dat net één van de uitgangspunten van de WeX stream by belfa zijn. Een inspirerend gesprek over de invulling van de opleiding om aan de actuele noden te voldoen en de cruciale rol van kruisbestuivingen, niet in het minst met het werkveld.

Tilly Baute, germaniste van opleiding, keerde in 2010 na veertien jaar in het zakenleven terug naar haar oude liefde: het onderwijs. Eerst in het secundair onderwijs, als leerkracht en directeur, en vervolgens maakte ze in september 2019 de overstap naar het hoger onderwijs. Als Opleidingshoofd Facility Management en docent HRM & Communicatie zet ze momenteel de schouders onder de uitrol van het nieuw curriculum, de promotie van de opleiding en zoveel meer: “Co-creatie staat bij Odisee centraal. Dit binnen de driehoek business, education, research. Ik zie dat heel breed: met het werkveld, met de buurt, met de studenten, met de onderzoekscentra enzoverder. De kritiek is terecht dat onderwijs en werkveld nog te weinig op mekaar zijn afgestemd. Ik ben daar volop mee bezig, onder andere via de resonantieraad. Het is ook de reden waarom ik ambassadeur ben bij EuroFM en in de raad van bestuur van belfa zit. Het werkveld is zeer belangrijk om up-to-date te blijven. Alle docenten zijn nu lid van de vakvereniging. Ik stimuleer hen om te netwerken, kennis door te geven en aan denktanks deel te nemen. We overleggen eveneens met onze buitenlandse collega’s. Zo hebben we een nauwe samenwerking met de hogeschool van Rotterdam, wat heel inspirerend werkt. We doen er echt alles aan om bruggen te bouwen”.


Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...  Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...


11/01/2023
Huisvesting & werkomgeving
 Ander nieuws
Assa Abloy Entrance Systems ISO/IEC 27001:2022 gecertificeerd
| 11/06/2024
Epyc Solutions & Axele on-the-job
| 10/06/2024
Save the date voor de 3e editie van Summer Vibes
| 07/06/2024
Resivo cloudgebaseerde toegangscontrole voor woongebouwen
| 06/06/2024
Vice-eersteminister en burgemeester brengen bezoek aan Drisag
| 06/06/2024

Meer news