FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Bibliotheek » Workways voor een flexibele en duurzame werkplek

Workways voor een flexibele en duurzame werkplek

Onze manier van werken verandert, net als ons idee over hoe een werkplek eruit moet zien. En die verandering is continu. “Markant wil een dynamische werkplek creëren. Met Workways lanceren we een flexibele, duurzame meubelcollectie die mee evolueert met de behoefte van de gebruiker”, zegt Peter Van Snick, Country Manager van Markant. "Workways is een conceptprogramma dat een complete inrichting kan verzorgen: S2S desk, S2S vergadertafel, modulaire seating en kastelementen, open wall dividers en mobiel element voor TV en whiteboard.

Workways staat voor duurzaam, modulair kantoormeubilair. Alle elementen van Workways zijn flexibel, demonteerbaar en herbruikbaar zodat de werkplek mee kan veranderen met de behoefte van de gebruiker. Hierdoor wordt de levensduur van het meubel verlengd, wat het milieu en het budget ten goede komt.

Desk en Storage
In het Workways Desk segment pakt Markant uit met staande vergadertafels - voor een snelle bijeenkomst of een iets langere meeting - en de zit-sta vergadertafels - voor efficiëntere vergaderingen. De zit-sta bureaus kunnen naar wens worden opgebouwd: van een vrijstaand bureau tot een compleet werkeiland met kasten. Omdat de kast is opgebouwd met Workways Cablets - nvdr zie verder -, kun je de indeling van de kast grotendeels zelf bepalen. “In het Workways Storage segment kan je met Workways Cablets - elementen beschikbaar in 2 maten en op verschillende manieren combineerbaar - een opbergmeubel naar eigen wens samenstellen”, zegt Van Snick.


Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...  Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...


08/11/2023
Huisvesting & werkomgeving
 Ander nieuws
Assa Abloy Entrance Systems ISO/IEC 27001:2022 gecertificeerd
| 11/06/2024
Epyc Solutions & Axele on-the-job
| 10/06/2024
Save the date voor de 3e editie van Summer Vibes
| 07/06/2024
Resivo cloudgebaseerde toegangscontrole voor woongebouwen
| 06/06/2024
Vice-eersteminister en burgemeester brengen bezoek aan Drisag
| 06/06/2024

Meer news