FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Bibliotheek » Nieuw recept voor cateringmodel Havenhuis Antwerpen

Nieuw recept voor cateringmodel Havenhuis Antwerpen

Het cateringcontract van het Havenhuis (Port of Antwerp-Bruges, de tweede grootste haven in Europa) loopt eind augustus 2024 af. Om in te spelen op de veranderde context en noden stapt het Havenhuis af van het huidig model, gebaseerd op één perceel voor alles. Het nieuw model ondersteunt beleving, focust op partnership en omvat twee contracten die opgedeeld zijn in percelen. Xavier Jordens (Facility Manager OP/FBI/BI – center 2232) gaf op 19 oktober uitleg tijdens een interactieve belfa inspiring luncheon. Hungry for more?

Xavier Jordens: “Post-corona zijn de noden van de werknemers, zeker gezien de invoering van het thuiswerk, helemaal gewijzigd. Het huidig contract is niet meer correct in verhouding tot wat wij verwachten. Het Havenhuis beschikt over een traditioneel bedrijfsrestaurant, een koffiebar en eventcatering. Momenteel valt de uitbating onder één cateraar. Dit zijn echter drie aparte metiers met elk hun aanpak en financieel model. We willen de juiste partij voor het juiste aanbod aantrekken, onze medewerkers verwennen zodat ze gemotiveerd zijn om naar kantoor te komen en ons bedrijfsrestaurant naar een hoger niveau brengen. Momenteel tellen we gemiddeld 175 passages per dag, wat voor circa 500 aanwezige medewerkers zeer laag is. Vandaar dat we deze drie vraagstukken samen met catering consultants Hecas BV en Triple Solutions oplossen. De eindgebruiker staat hierbij centraal en we zetten volop in op kwaliteit en duurzaamheid”.


Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...  Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...


24/01/2024
Catering
 Ander nieuws
Assa Abloy Entrance Systems ISO/IEC 27001:2022 gecertificeerd
| 11/06/2024
Epyc Solutions & Axele on-the-job
| 10/06/2024
Save the date voor de 3e editie van Summer Vibes
| 07/06/2024
Resivo cloudgebaseerde toegangscontrole voor woongebouwen
| 06/06/2024
Vice-eersteminister en burgemeester brengen bezoek aan Drisag
| 06/06/2024

Meer news