FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Bibliotheek » “Optimise your space” met Bruynzeel-opslagsystemen

“Optimise your space” met Bruynzeel-opslagsystemen

Compactus Office Electro - met opdruk
“Optimise your space” behoeft geen vertaling voor Bruynzeel-opslagsystemen. Deze claim is van toepassing op alle Bruynzeel-producten. Daarom stellen wij u graag de Compactus® Office Electrosystemen voor. Door te luisteren naar de behoeften van onze klanten en de laatste trends te volgen, neemt Bruynzeel zijn verantwoordelijkheid.

Compactus® Office Electro: plaatsbesparing is troef
Compactus® Office Electro is een mobiel opslagsysteem met een ergonomische elektronische bediening. Mobiele opslagrekken bieden tal van voordelen ten opzichte van statische bureelkasten die veel plaats innemen om toegang tot het opgeslagen materiaal te verschaffen. Mobiele kasten kunnen alleen of met meerdere tegelijk worden verplaatst waardoor een gang ontstaat waar nodig. Slechts één enkele gang is nodig. Elke vierkante meter kantoorruimte is duur. Elke gelegenheid om kostbare ruimte te besparen is welkom, om extra opslagruimte of extra werkruimte te creëren. Deze kasten kunnen worden gebruikt als scheidingswanden tussen werkplekken. Wil u het open karakter van de ruimte bewaren? Kies dan voor de lagere versie.

Design op maat!
De opslagsystemen van Bruynzeel besparen niet alleen ruimte, ze zijn bovendien perfect te integreren in het totaalconcept van uw kantoor. De systemen kunnen worden afgewerkt met een ontwerp in glas, staal of hout, in kleuren die passen bij het interieur van uw kantoor. En u kunt nog een stap verder gaan en een oplossing kiezen die uw identiteit op een originele manier in de verf zet. Verwerk uw logo in de muurunits. Of druk er een unieke afbeelding op af die uw activiteiten of visie weerspiegelt. Visuele uitdrukkingen die bijdragen tot een inspirerende werkomgeving.

Een aangename werkomgeving
Is de akoestiek in de ruimte verre van ideaal? Hebt u een meer rustgevende omgeving nodig om zich op het werk te concentreren? Onze kasten kunnen worden uitgerust met geluiddempende panelen die bijdragen tot een aangename werksfeer.


Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...  Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...


17/03/2011
Huisvesting & werkomgeving
 Ander nieuws
Daling inschrijvingen speed pedelecs
| 15/10/2021
Nederlandse kantoormarkt blijft stijgen
| 13/10/2021
De Franse populatie thuiswerkers zal naar verwachting binnen twee jaar verdrievoudigen
| 11/10/2021
Spacewell stelt Germon Knoop aan als CEO
| 08/10/2021
Leesman en hybride werken
| 08/10/2021

Meer news