FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Bibliotheek » ADMOS - ‘One-stop shopping’ in projectbeheer

ADMOS - ‘One-stop shopping’ in projectbeheer

Admos heeft zich gespecialiseerd in het ontwerp en de vormgeving van werkomgevingen waarin de principes van de nieuwe arbeidsgewoonten (New World of Work) geïntegreerd zijn en die de waarden van het bedrijf weerspiegelen. (Foto (c) Yvan Glavie)
Admos, dat op het kruispunt tussen binnenhuisarchitectuur en ‘design & build’ actief is, stelt bedrijven die hun kantoorruimtes willen vernieuwen of compleet nieuwe kantoorruimtes wensen, een begeleiding van A tot Z voor. Admos heeft zich gespecialiseerd in het ontwerp en de vormgeving van werkomgevingen waarin de principes van de nieuwe arbeidsgewoonten (New World of Work - NWoW) geïntegreerd zijn en die de waarden van het bedrijf weerspiegelen.

Een verhuizing of een doorgedreven renovatie verplicht een bedrijf ertoe na te denken over wat zijn reële behoeften zijn. “Het klopt dat een verhuizing vaak aan de basis van een project ligt,” stelt Anthony Shaikh vast, vennoot van Admos. “En het is vanuit dat vertrekpunt dat we onze klanten bijstaan. We beginnen met hun behoeften en de bestaande situatie te analyseren en op basis daarvan helpen we ze om een overwogen keuze te maken tussen ‘stay or leave’. We denken vervolgens na over de manier waarop we de werkomgeving kunnen optimaliseren om tot een echt noodzakelijke indeling van het werkoppervlak te komen. Daarvoor moeten we de organisatie van het bedrijf onderzoeken, de verplaatsingen en de stromen tussen de afdelingen en lokalen vaststellen … Hoe functioneren de mensen in hun omgeving, hoe gebruiken ze de ruimte en hoe kunnen we dat gebruik verbeteren door de indeling te optimaliseren?”
Van de verhuizing over de indeling tot de inrichting. Admos dient zich aan als een ‘one-stop shopping’ oplossing zodat de klant heel precies de kosten van de voorgestelde oplossing kan berekenen en met kennis van zaken een keuze kan maken.


Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...  Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...


30/08/2012
Facility Management - Huisvesting & werkomgeving
 Ander nieuws
2021 Global Status Report for Buildings and Construction
| 26/10/2021
Nederlandse overheid promoot hybride werken
| 25/10/2021
BIM, winst voor FM
| 22/10/2021
Als beste uit de test: de Smart Life CO2-meter
| 21/10/2021
Bedrijfscomputers altijd geüpdatet
| 21/10/2021

Meer news