FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Bibliotheek » Nedap Locker Management ondersteunt Getronics’ “New World of Work”

Nedap Locker Management ondersteunt Getronics’ “New World of Work”

Bij de verhuizing naar een nieuw kantoor, eind 2010, hoorde volgens Getronics BeLux een baanbrekende verbetering van arbeidsomstandigheden. Vanaf dat moment stelde Getronics medewerkers namelijk in staat flexibel te werken, waar en wanneer dat hen het best uitkwam, zolang ze maar de gewenste resultaten bleven afleveren. Deze nieuwe aanpak had duidelijk merkbare gevolgen voor de beveiliging en toegang. Toen de zogenaamde ‘clean desk policy’ operationeel werd en alle ladenblokken verbannen werden, hadden medewerkers een nieuwe plek nodig om hun bezittingen veilig te kunnen opbergen. Hier begon de rol van Nedap Locker Management.

Getronics introduceerde flexibele kantoorruimte onder de term “New World of Work” (NWOW - voor meer info: nwow.getronics.be). Bureaus behoorden in dit concept niet langer tot een persoon, maar tot een taak. Het resultaat was een strikte ‘clean desk policy’, waarbij alle ladenblokken verbannen werden om optimale flexibiliteit te garanderen. Toch moesten medewerkers hun kantoorspullen en persoonlijke eigendommen kunnen opbergen in een locker. Getronics vond traditionele lockers niet flexibel genoeg en zag op tegen het tijdrovende en ingewikkelde beheer van sleutels. Security manager Patrick De Waen zocht daarom een geavanceerde en eenvoudige oplossing. Hij herinnerde zich ooit een RFID polsband gebruikt te hebben bij het openen van een zwembad-locker en vroeg de ontwerpend architect van het nieuwe Getronics-gebouw de toepasbaarheid van deze oplossing te onderzoeken. Zo kwam Getronics terecht bij Nedap Locker Management.


Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...  Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...


15/03/2013
Office Management - Facility Management
 Ander nieuws
Schneider Electric investeert in Planon Beheer
| 27/11/2020
Kostprijs van een werkplek in Frankrijk
| 27/11/2020
Schneider Electric investeert in Planon Beheer
| 27/11/2020
Tork lanceert veiligheidsgids met hygiëne- en veiligheidsaanbevelingen
| 26/11/2020
Colliers lanceert online tool voor nieuwe werkplekstrategieën
| 25/11/2020

Meer news