FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Bibliotheek » PROCOS l Werkomgeving als bijdrage tot het mission statement van het bedrijf

PROCOS l Werkomgeving als bijdrage tot het mission statement van het bedrijf

Toen PROCOS in 1990, vanuit ELD partnership, een multi disciplinair ontwerp bureau, werd opgericht, lag de nadruk op het CAD services en space planning. Vandaag leveren de teams van PROCOS Group consultancy diensten aan vanuit 2 business lines “SPACE” en “SOFTWARE”.

De adviezen binnen “SPACE” antwoorden op huisvestingsvragen van organisaties uit de private en publieke sector: uitwerken van een strategisch plan voor de huisvesting, opmaken van een programma van eisen, ontwikkelen van een nieuwe werkomgeving, opmaken van de space planning, uitwerken van het interior design, change management, project management, ondersteuning bij DBMFO projecten.
De business line “SOFTWARE” ontwikkelt en implementeert software tools voor Facilities Management en Project Management. Het uitgangspunt hierbij is dat we steeds gebruik maken van de nieuwste technologie waarbij mobiele webtoepassingen centraal staan. De integratie van onze systemen (ARCHIBUS, Project Library, Multi Project Manager, Move Manager) met ERP en standaard software is voor PROCOS Group een belangrijk uitgangspunt.
PROCOS Group is vandaag actief in een reeks Europese landen vanuit haar kantoren in Antwerpen, Arnhem, Lissabon en Luxembourg. Door een pragmatische aanpak gestuurd vanuit een partnership met onze klanten garanderen we succesvolle projecten. Met een team van professionals is PROCOS Group in staat toegevoegde waarde te leveren voor het facilitair departement en de ganse organisatie.Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...  Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...


05/09/2013
Huisvesting & werkomgeving
 Ander nieuws
5G op weg naar de massa
| 08/12/2021
G4S wint Employee Engagement Award
| 08/12/2021
Gisteren wordt morgen
| 07/12/2021
Poly onthult belangrijkste voorspellingen voor toekomstig samenwerken
| 06/12/2021
Gent zet zich in de steigers
| 06/12/2021

Meer news