FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Bibliotheek » Case Study Workplace | JONES DAY, Brussel | Evenwicht tussen interieur en exterieur

Case Study Workplace | JONES DAY, Brussel | Evenwicht tussen interieur en exterieur

Voor de inrichting van haar nieuwe ruimten in de prestigieuze Zavelwijk in Brussel, besloot het advocatenkantoor Jones Day een beroep te doen op Admos. Een opdracht die Admos concreet uitwerkte tot een modern concept op maat en geïnspireerd op de architecturale vormen van de voorgevel van het gebouw.

Reden voor de verhuizing is de uitbreiding van het advocatenkantoor. “We wilden niet alleen onze activiteiten maar ook onze praktijken uitbreiden” aldus Sébastien Champagne, advocaat-vennoot bij Jones Day. De bedoeling van het project was om werkplekken te voorzien voor het huidige personeelsbestand van een veertigtal advocaten, een aantal dat op termijn tot een zestigtal advocaten zal oplopen. Er moesten dus evenveel gesloten kantoren komen, naast enkele grote ruimten voor het backofficepersoneel.

De beslissing om de oude kantoren te verlaten, kwam er begin 2013 en in april 2014 was de verhuizing rond. Het project werd uitgevoerd in het kader van een huurcontract, aangezien Jones Day beleidsmatig geen eigenaar van zijn kantoren is. Er werd voor een verhuizing geopteerd omdat het niet mogelijk was om de oppervlakte te vergroten op het vorige adres in de Brand Whitlocklaan, een locatie die overigens onvoldoende in het oog sprong.


Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...  Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...


23/09/2014
Huisvesting & werkomgeving
 



Ander nieuws
2021 Global Status Report for Buildings and Construction
| 26/10/2021
Nederlandse overheid promoot hybride werken
| 25/10/2021
BIM, winst voor FM
| 22/10/2021
Als beste uit de test: de Smart Life CO2-meter
| 21/10/2021
Bedrijfscomputers altijd geüpdatet
| 21/10/2021

Meer news