FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Bibliotheek » Maars Jansen Concepts : Creatieve oplossingen

Maars Jansen Concepts : Creatieve oplossingen

Maars, één van de belangrijkste fabrikanten van verplaatsbare wanden ter wereld en Jansen Afwerkingsbedrijf, het grootste afwerkingsbedrijf van België hebben de handen in elkaar geslagen. Dat gebeurde in de vorm van een joint-venture onder naam Maars Jansen Concepts. Bedoeling is om volledige projecten van verplaatsbare wanden te realiseren in België en Luxemburg.

“We vertrekken vanaf een aantal basislijnen die we op maat van onze klanten uitwerken”, vertelt bedrijfsleider Patrick Lingier. ”Dat werken op maat behoort tot onze basisfilosofie. De slogan van Maars is: ‘Design the way you think’. Onze aanpak vereist wel dat we er al tijdens de behoeftenbepaling bij zijn.” De eigen mensen van Maars Jansen Concepts coördineren een project tot en met de oplevering. “De producten komen uit de ateliers van Maars. Voor de uitvoering doen we een beroep op de gespecialiseerde arbeiders van de groep Jansen en zonodig op een aantal vertrouwde onderaannemers.” Wie in België voor een representatieve onderneming werkt of er over de vloer komt, heeft al wandsystemen van Maars Jansen Concepts gezien. Want onder haar klanten zijn veel grote ondernemingen en bestuurlijke organisaties, waar zowel de akoestische en andere eigenschappen als de uitstraling van de kantoorwanden van groot belang zijn. “Een belangrijk deel van onze omzet realiseren we met het uitvoeren van herinrichtingen bij bestaande klanten. Want het gaat dikwijls om bedrijven met een grote dynamiek, waar regelmatig nieuwe werkgroepen of projectteams samengesteld worden.”


Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...  Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...


19/07/2005
Huisvesting & werkomgeving
 Ander nieuws
Veilige en succesvolle vakbeurs en congres Worksafe Namur
| 23/10/2020
Thuiswerken lokt computercriminelen
| 23/10/2020
Sipwell lanceert all-in abonnement op basis van waterverbruik
| 22/10/2020
De cabines van Spacestor: meer bescherming en toch een open gevoel
| 22/10/2020
51% besparing dankzij LED ‘relighting’ in de sorteercentra van bpost
| 21/10/2020

Meer news