FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Bibliotheek » Maatschappelijk verantwoord ondernemen als groeimotor

Maatschappelijk verantwoord ondernemen als groeimotor

Michel Croisé, President van Sodexo Benelux, werd afgelopen december verkozen tot CSR Professional of the Year. Voor Profacility was deze prijs een ideale gelegenheid voor een uitgebreid interview met Michel Croisé, een CEO die door zijn eigen medewerkers de grootste ambassadeur van maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt genoemd.


Afgelopen december sleepte Michel Croisé, President van Sodexo Benelux, de allereerste titel van ‘CSR Professional of the Year’ in de wacht. Deze prijs is een initiatief van Time4Society en wordt georganiseerd in samenwerking met Trends Tendance. Met de titel wil men een vooraanstaand persoon lauweren die Corporate Social Responsa- bility (CSR), of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) in het Nederlands, centraal stelt in zijn activiteiten. Door deze prijs aan Michel Croisé toe te kennen, wordt uiteraard het hele CSR-beleid van Sodexo in de bloemetjes gezet.

Hij vertelde er ons meer over tijdens een aangenaam interview, dat zelfs wat langer duurde dan afgesproken, ondanks zijn drukke agenda.
In de loop van het gesprek vielen al gauw de ontwapenende eenvoud en het bijzonder communicatieve enthousiasme van deze bedrijfsleider op.

Waarom hebt u zich kandidaat gesteld voor deze eerste CSR-verkiezing in België?

Eigenlijk heb ik mezelf niet kandidaat gesteld, maar wel het CSR-team van Sodexo, dit naar aanleiding van een oproep van de raad van bestuur van The SHIFT. Onze CSR Manager heeft erop gereageerd en mijn naam opgegeven.


Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...  Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...


25/08/2016
Facility Management - Energie en Milieu
 Ander nieuws
Nieuwe ESET-oplossing voor kleine bedrijven en thuiskantoren
| 12/04/2024
Assa Abloy On Tour met Dual Drive dockpoort
| 11/04/2024
Humanscale introduceert M/Connect 3
| 11/04/2024
World Hand Hygiene Day met Tork
| 10/04/2024
VINCI Energies in België verkoopt residentiële PV-activiteiten
| 09/04/2024

Meer news