FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Bibliotheek » Admos : feel the beat

Admos : feel the beat

‘Think out of the box’, dat is precies wat de medewerkers motiveert bij het bureau Design & Build ADMOS, gespecialiseerd in kantoorinrichting. Het team van een dertigtal medewerkers ontwerpt voor bedrijven als Google, Swift, Dimension Data en AG RealEstate, om er maar een paar te noemen, aangename leefbare werkomgevingen die de productiviteit verhogen. Hun motto: mensen, architecten pur sang en goed uitgevoerd werk.


Come @ ADMOS
Café ADMOS is al een tijdje gevestigd in de prachtige omgeving van de Dolce La Hulpe en installeerde zich onlangs in gloednieuwe kantoren met een oppervlakte van 850 m², die ze zelf ontworpen hebben.
“Als baanbrekers in ons vak willen we bijdragen tot de implementatie van de New Way of Work om het welzijn op het werk te verhogen en de bedrijfsprestaties te verbeteren” aldus Anthony Shaikh, mede-oprichter van ADMOS.
En die filosofie passen zij uiteraard ook toe aan hun eigen werkomgeving. Zo is er voortaan het ADMOS Café, een ontmoetingsplaats voor de klanten, partners, leveranciers en medewerkers van ADMOS, waar zij kunnen vergaderen of gewoon even tot rust kunnen komen. In deze gezellige ruimte kunnen zij werken maar vooral de smaken van de creatieve wereld van ADMOS komen degusteren. Een stimulerende cocktail waar ideeën ontstaan, soms zelfs met een deuntje op de achtergrond of tijdens een partijtje tafelvoetbal of biljart. “Op die manier kunnen onze contacten zelf ondervinden hoe wij het liefst werken” zegt Anthony.
De ontspannen sfeer herinnert eraan dat we tegelijk plezier kunnen maken en efficiënt kunnen werken. Om de week informeel af te sluiten, is iedereen welkom op de Friday Drinks met dj.Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...  Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...


14/11/2016
Huisvesting & werkomgeving
 Ander nieuws
2021 Global Status Report for Buildings and Construction
| 26/10/2021
Nederlandse overheid promoot hybride werken
| 25/10/2021
BIM, winst voor FM
| 22/10/2021
Als beste uit de test: de Smart Life CO2-meter
| 21/10/2021
Bedrijfscomputers altijd geüpdatet
| 21/10/2021

Meer news