STEELCASE NV/SA

Noorderlaan 147 bus 9
BE-2030  Antwerpen
TEL +32 470 999 643
info_be@steelcase.com
www.steelcase.be
Profacility Guide


PROFIEL VAN HET BEDRIJFInleiding


De producten en oplossingen van Steelcase zijn ontworpen om een productieve, gezonde en inspirerende werkomgeving te creëren. We helpen organisaties effectiever en efficiënter te werken, hun merk uit te stralen en hun cultuur te ondersteunen.

 

Steelcase doet veel onderzoek naar hoe mensen werken en heeft een speciaal team van consultants en interieurarchitecten die deze kennis gebruiken om voor u een optimale werkomgeving te creëren.

 

Duurzaam ondernemen en Cradle to Cradle zijn twee kernbegrippen bij het ontwikkelen van ons kantoormeubilair.

 

Lees meer op  www.steelcase.be.Producten


De 9/5 mentaliteit verdwijnt en dat is geen vreemde ontwikkeling in een 24-uurs economie. Mensen werken niet meer alleen maar op kantoor, zo blijkt dat 29% van de zakelijke reizigers tijdens het reizen werkt. Ook binnen het kantoor is er vaak geen vaste werkplek meer, mobiliteit speelt dus een steeds grotere rol. Daarnaast ziet maar liefst 41% van de Europeanen een goede balans tussen werk en privé als een zakelijk succes. Dankzij alle technologische ontwikkelingen kunnen we werken waar en wanneer we maar willen. Deze ontwikkeling zet zich in de toekomst voort, de functie van het kantoor verandert naar een “ontmoetingsplek ”. De komende jaren zal dit door files, mobiele technologie en de verandering in werken zeker toenemen. 

 

Steelcase ontwerpt kantoormeubilair dat perfect aansluit bij de nieuwe manieren van werken: bureausystemen voor werken in teams, stoelen voor samenwerking, opbergsystemen voor teams, vergadertafels met geïntegreerde technologie.Diensten


Bedrijfsruimte die strategisch wordt beheerd kan een belangrijke rol spelen in het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen. Dat is de reden waarom wij samen met onze partners u in een aantal sleuteldomeinen gespecialiseerde diensten willen aanbieden die u kunnen helpen om uw bedrijfsruimte nog meer uit te bouwen tot een strategisch hulpmiddel.

 

 Consulting

Steelcase heeft onderzoeksmethoden ontwikkeld en beschikt over een team van professionele 'workplace consultants' die u helpen bij het creëren van een organisatiespecifieke 'Interconnected Workplace'. Het proces begint met het in kaart brengen van de doelstellingen van de organisatie en/of het project. Deze doelstellingen kunnen zowel op efficiëntie gericht zijn – bijvoorbeeld: het reduceren van verhuiskosten – als op effectiviteit – bijvoorbeeld: het bevorderen van communicatie tussen diverse afdelingen.

 

 Steelcase heeft op basis van haar onderzoek vijf richtlijnen ontwikkeld voor een meer performante werkomgeving:

  • Optimaliseer de ruimte in termen van vierkante meters
  • Stimuleer het potentieel van uw medewerkers door het ondersteunen van diverse werkstijlen
  • Gebruik de ruimte voor motivatie en ontplooing van medewerkers
  • Gebruik de ruimte om de merkbeleving te verhogen
  • Stimuleer diverse vormen van samenwerking


Nieuwigheden


Raadpleeg regelmatig onze website steelcase.be om op de hoogte te blijven van nieuwe producten en diensten of u te abonneren op ons kennismagazine 360°.Referenties


Vagga (B) - RE:flex (B) - Ecopuur (B) -Artexis (B) - Alken-Maes (B) - Van Hattum & Blankevoort (NL) - Gemeente Gouda (NL) - Oiltanking (B) - Technum-Tractebel Engineering (B) - Ernst & Young (B) - Accenture (B) - Febelfin (B) - Decomo (B) - Toyota (B) - DHL (B) - Cargolux (L) - Arval (NL) - Atradius (NL) - Goldfish (NL) - Vodafone (NL) - ProRail (NL) - BNY (NL)


STRUCTUUR


Management

Tom Crabbe
Tom Crabbe
Sales Leader

Vestiging / België


Steelcase - Mechelen - http://www.steelcase.be
Alternativ - Brussel - http://www.alternativ.be
Buro Modern - Waregem - http://www.buro-modern.be


CONTACT


Tom Crabbe
Sales Leader
TEL 0032 (0)497/81.84.99
tcrabbe@steelcase.com


Steelcase opnieuw erkend door het prestigieuze Fortune magazine
Voor het negende achtereenvolgende jaar werd de specialist in kantooromgevingen door Fortune Magazine uitgeroepen tot één van ’s werelds meest bewonderde bedrijven van 2015 in het segment Home Accessoires en Meubilair.
Fortune’s ranglijsten worden ieder jaar gepubliceerd en representeren de observaties en meningen van managers, directeuren en analisten van in totaal 692 bedrijven in dertig landen. De respondenten ...
18/03/2015 - Huisvesting & werkomgeving
Meer nieuws over STEELCASE