PLANON SOFTWARE NV/SA

SchaliŰnhoevedreef 20, bus A
BE-2800 Mechelen
TEL +32 15 44 00 88
info-be@planonsoftware.com
www.planonsoftware.com
Profacility Guide
Green Building
Planon Dashboards


PROFIEL VAN HET BEDRIJFInleiding


Planon is de wereldwijd toonaangevende leverancier van software voor slim en duurzaam gebouwbeheer die gebouwen, mensen en processen verbindt. Datasilo’s zijn verleden tijd, want Planons oplossingen zijn op elkaar afgestemd in één gedeeld informatieplatform. Zo kunnen alle stakeholders van gebouwen bruikbare en zinvolle inzichten verkrijgen. Onafhankelijke marktonderzoek- en adviesbureaus beoordelen Planon al jaren achtereen als een wereldwijde marktleider. Planon heeft zijn uitgebreide softwareoplossingen geïmplementeerd bij meer dan 2.800 klanten, ondersteund door kantoren en partners over de hele wereld. Planon is actief in 16 landen, heeft eigen vestigingen in Australië, Frankrijk, Oostenrijk, België, Canada, Duitsland, Hongkong, India, Israël, Nederland, Nieuw-Zeeland, Singapore, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

 Producten


Planon is een geïntegreerde IWMS-suite van innovatieve softwareoplossingen die samenwerken op hetzelfde technologieplatform, hetzelfde contentontwerp delen en onderling verbonden zijn op dezelfde gegevensbron. Dit zorgt ervoor dat bedrijven volledig inzicht hebben in hun vastgoedportefeuille en -processen, wat op zijn beurt de operationele prestaties verbetert en de kosten verlaagt. Dankzij hun flexibele configuratie blijven de softwareoplossingen van Planon wendbaar, schaalbaar en kunnen ze gemakkelijk alle nieuwe bedrijfsregels integreren:

 

 

  • Real Estate Management

 

Biedt strategisch relevante informatie uit gestandaardiseerde processen voor de optimalisatie van elke vastgoedportefeuille. Deze oplossing faciliteert het complete life cycle management van uw asset base, van de eenvoudigste beheerprocessen tot de verlaging van de totale ontwikkelings- en exploitatiekosten.

 

  • Space & Workplace Services Management

 

Biedt prognose- en operationele beheertools voor apparatuur en werkruimten. Deze oplossing optimaliseert het bezettingsbeheer, verbetert de bezettingsgraad van vergaderzalen en werkruimten en verhoogt de kwaliteit van de dienstverlening aan medewerkers.

 

  • Asset & Maintenance Management

 

Optimaliseert de prestaties van uw gebouwen, faciliteiten en apparatuur en zorgt tegelijkertijd voor kosteneffectief onderhoud. Deze oplossing beheert zowel preventieve onderhoudsschema's als de volledige cyclus van correctieve interventies, controleert de kosten, voorkomt storingen en garandeert de continuïteit van de bedrijfsactiviteit.

 

  • Energy & Sustainability Management

 

Meet en bewaakt het milieuprofiel van uw gebouwen en brengt ze in een opwaartse spiraal van verbetering. Deze oplossing helpt u uw energieverbruik en ecologische voetafdruk te verminderen en produceert rapporten die voldoen aan de lokale of nationale wetgeving.Diensten


Planon is een innovatief Integrated Workplace Management System (IWMS) platform dat alle belanghebbenden samenbrengt in een continu verbeteringsproces, met als enige doel het bereiken van optimale prestaties rondom de werkplek en het bijbehorende ecosysteem. Of het nu gaat om één kantoor of een portfolio van onderling verbonden gebouwen over de hele wereld.

De voordelen zijn onmiddellijk met Planon, niet alleen omdat het IWMS-platform best practices integreert in zijn innovatieve softwareoplossingen, maar ook omdat het de interacties tussen alle belanghebbenden stroomlijnt. En voor nog meer efficiëntie kan Planons IWMS worden ingezet in Planons beveiligde cloud, waardoor de Total Cost of Ownership (TCO) aanzienlijk wordt verlaagd en uw leven eenvoudiger wordt.

Planon IWMS omvat:

 

  • Innovatieve softwareoplossingen
  • Bewezen, out-of-the-box best practices
  • Gebruiksvriendelijke en interactieve gebruikersinterface
  • Aantrekkelijk en lonend licentiemodel
  • Gecontroleerde inzet in de cloud
  • Klantgerichte service en ondersteuning

 Nieuwigheden


Planon Energy & Sustainability Management: Reageer op milieu-uitdagingen met een reeks tools voor het monitoren van het energieverbruik van uw gebouwen.


Planon Real Estate Management for SAP S/4HANA: Versnel uw reis naar duurzaam en aantrekkelijk vastgoed met onze oplossing in samenwerking met SAP.
STRUCTUUR


ManagementWerknemers


Aantal personen : 1000
Jaar van oprichting : 1982
Meer nieuws over PLANON SOFTWARE
PLANON SOFTWARE nam deel aan de volgende interieurs