TRANSMOOVE BVBA/SPRL

J. Monnetlaan 1a
BE-1800 Vilvoorde
TEL +32 2 705 35 35
info@transmoove.org
www.transmoove.org
Profacility Guide


PROFIEL VAN HET BEDRIJFInleiding


Het bedrijf Your Mover Vandergoten staat in de top 3 van verhuisfirma's in België. De afgelopen jaren zijn de verhuismethodes sterk geëvolueerd en ons bedrijf draagt zeker zijn steentje bij.

Your Mover heeft zijn eigen inpakmateriaal en materiaal voor de goederenbehandeling ontwikkeld en geproduceerd (Roll Tainer, Locabox, Sprint box, NNOf Box,…). Het bedrijf heeft eveneens zijn eigen Internet applicatie, V-move, die ondersteuning biedt aan de dienstverlening (planning, inventaris, toegang tot de historiek en het dossier voor de gebruiker,...) Your Mover investeert ook sterk in de opleiding en opvolging vanonder verhuizers (vorming, begeleiding, opvolging door de meestergasten,...). Wij blijven ook investeren in ons duurzaam beleid, reeds vele jaren geleden gestart (vorming eco-driving, herbruikbare dozen, energieaudits, gevorderde afvalsortering, ook deze van de klant).

80% van ons cliënteel is vast : wij ondersteunen meerder keren per dag, per week, per maand of per jaar. Wij stellen ook vast dat klanten die eens met ons verhuist zijn blijven terugkeren.Diensten • Verhuizen van burelen (intern, extern, voorbereiding, coördinatie, ...)

 • Transport en verdeling van hoog technologische toestellen

 • Internationale verhuizingen

 • Meubelbewaring

 • Actief beleid van bureau meubilair (stockage, inventaris, internet, onderhoud, ...)

 • Levering en montage van nieuw of tweedehands meubilair

 • Stockage, beleid en levering van archievenNieuwigheden


 • Onderhoud en kleine herstellingen van het meubilair
 • Dienst voor sleutels meubilair
 • Klusjesman
 • N(early) N(ew) O(ffice) F(acilities): recuperatie en herwerking van uw meubilair

Alle bedrijven van de groep nemen deel aan de realisatie van ons gemeenschappelijk doel : "het geïntegreerd beleid van de werkomgeving".Referenties


In alle sectoren (bank, verzekeringen, retail, gezondheid, informatica, zelfstandigen (advocaten, ...) publiek, ...) en van verschillende grootorde (BNP, ING, SNCB, winkels, Notariaat et de verschillende KMO's, …).


STRUCTUUR


Management

Christophe en Didier Pierre
Christophe en Didier Pierre
Directie van PMC (moederbedrijf)
Mathieu Vanhoucke
Mathieu Vanhoucke
Business Unit Manager
David Mortier
David Mortier
Sales Manager

Vestiging / België


Your Mover VANDERGOTEN - 1804 Vilvoorde
Your Mover LOGISTICS - 1800 Vilvoorde
NNOF - 1800 Vilvoorde

Werknemers


Aantal personen : 74
Jaar van oprichting : 1976

Omzet
CONTACT


David Mortier

TEL 0032 (0)2 705 35 35
david.mortier@yourmover.com


Meer nieuws over TRANSMOOVE
Your Mover Vandergoten - In de ban van duurzaam
Didier Pierre staat aan het hoofd van de familiale onderneming die de takken Your Mover Vandergoten, Les Fils Vandergoten, Remus Verhuizingen en NNOF omvat en is in de ban van milieuproblematiek. De vermindering van de CO2-uitstoot is een dagelijkse missie geworden. Dat uit zich op velerlei vlaken.
Dit jaar nam Your Mover de groenaanleg op haar bedrijfssite onder de ...
25/09/2012 - Publi-information | Facility Management
NNOF spaart de natuur
Enkele jaren geleden startte het ‘Nearly New Office Facilities’-concept (NNOF) als nieuw initiatief binnen Your Mover, verhuisspecialist voor kantoren. NNOF beoogt het verminderen van de milieu-impact door het hergebruik en opwaarderen van bestaand kantoormeubilair dat vroegtijdig wordt afgedankt. Kiezen voor ‘Nearly New Office Facilities’ laat de klanten toe een besparing te realiseren van 30 tot 80% op het ...
01/03/2012 - Publi-information | Energie en Milieu
Sociaal en ecologisch verantwoord ondernemen zijn vanzelfsprekend voor Your Mover Vandergoten
De ingebruikname van een gloednieuwe site aan de Monnetlaan te Vilvoorde in het najaar van 2010 was mede het gevolg van de snelle ontwikkeling van het ‘Nearly New Office Facilities’-concept(NNOF). Dit initiatief beoogt het verminderen van de milieu-impact door het hergebruik en opwaarderen van bestaand kantoormeubilair. Niet zelden wordt omwille van een verhuisoperatie of vanuit de corporate identity ...
14/06/2011 - Publi-information | Verhuis, Opslag en Logistiek
TRANSMOOVE nam deel aan de volgende interieurs