UMISOL  NV/SA

Poldergotestraat 24
BE-9240 Zele
TEL +32 3 766 18 40
info@umisol.be
www.umisol.be
Profacility Guide


PROFIEL VAN HET BEDRIJFInleiding


Umisol Group NV ontwikkelt hoog-technologische spectraal selectieve IR films, passend in een totaalconcept van energiebesparing en CO2-reductie.

Umisol® IR films bieden een hoge lichttransmissie, in combinatie met doeltreffende zonwerende eigenschappen gedurende de zomer en een energie-efficiėnte thermische isolatie tijdens de winter. Deze folies houden de warmte buiten vooraleer ze kan binnenkomen en hun isolerende werking vermindert het warmteverlies via de ramen.

Umisol® IR films bieden een high-performance en transparante oplossing voor de warmtebeheersing en zonwerende bescherming van uw gebouw, bedrijf of woning.
U bespaart energie het gehele jaar door en geniet van een optimaal comfort zomer EN winter. Frisse verkoeling in de zomer en aangename warmte in de winter.

Umisol Group NV ontwikkelt architecturale films voor de residentiėle markt en commerciėle films voor de professionele markt. U kiest de Umisol® IR film die tegemoet komt aan al uw specifieke vereisten.


STRUCTUUR


Management

Francis Denoo
Francis Denoo
General ManagerCONTACT


Francis Denoo
General Manager
TEL +3237661840
francis.denoo@umisol.eu


Passieve koeling maakt Corona-maatregelen draaglijker
Umisol lanceert een gamma raamfolies (Pleolit), die uiterst transparant zijn en tegelijkertijd de ingestraalde warmte blokkeren. Dankzij een revolutionaire en gepatenteerde sputtertechnologie is het bedrijf er in geslaagd een folie te ontwikkelen die niet alleen de warmte maximaal weert en uiterst transparant is maar bovendien ook de schadelijke UV-stralen tegenhoudt, wat helpt het risico op huidkanker te verminderen. ...
25/08/2020 - Gebouwen en Technieken
UMISOL nam deel aan de volgende interieurs