MAARS JANSEN LIVING WALLS

Battelsesteenweg 455 B
BE-2800 Mechelen
TEL 32 15 29 48 30
info@maarsjansen.be
www.maarsjansen.be
Profacility Guide
BIM - Tour & Taxis - Brussel
AZ Groeninge - Kortrijk
NAC Houthalen
Maars lalinea
De Hoorn - Leuven


PROFIEL VAN HET BEDRIJFInleiding


Maars Jansen Partitioning Systems is sinds 1999 actief op de Belgische en Luxemburgse markt. Als toonaangevende leverancier staan wij voor vernieuwing, duurzaamheid en de allerbeste service.

Ons studiebureau maakt voor u een concept dat perfect aan uw functionele en design-technische behoeften beantwoordt. Geruggensteund door een moderne productieafdeling, wordt uw concept op zeer korte termijn uitgewerkt tot een kant-en-klaar systeem dat snel en efficiënt op de bouwplaats gemonteerd wordt.Producten


String²: vorm en functie tot de macht twee. Met dit systeem wordt de perfectie van morgen vandaag al werkelijkheid. Dit met een eindeloze keuze aan materialen en combinaties: glas, staal, hout, kunststof, textiel. De geluidsisolatie en brandwerendheid zijn evident bij een wand van dit niveau.

lalinea: nog niet eerder was een systeemwand zo verfijnd ontworpen en toch zo prominent aanwezig. Lalinea is samen met ‘s werelds beste architecten ontworpen met een minimalistisch design als uitgangspunt. Lalinea maakt elke ruimte onwaarschijnlijk esthetisch, open en transparant.

Dit wandtype is natuurlijk uitermate geschikt om de lineaCube tot leven te roepen, met subtiel geïntegreerd plafond en LED verlichting.

Panorama: met dit systeem introduceert Maars Jansen de eerste volledige glaswand die maximale transparantie combineert met de flexibiliteit van een echte verplaatsbare systeemwand. Dus geen verticale profielen of zichtbare verbindingen. Tevens is dit systeem volledig compatibel met het String² gamma.

Horizon: ultieme combi van design, toegankelijkheid en privacy. Horizon is niet enkel een stijlvolle glazen scheidingswand, het is ook een praktische en economische oplossing voor uw werkomgeving. De geringe profielhoogte en de naadloze “onzichtbare” aansluiting met andere Maars systemenzorgen voor hoogwaardige transparante esthetiek.

StyleLine: veelzijdige en flexibele wand met een breed gamma aan moduulbreedtes, glas- en deurelementen, hoekoplossingen, kleuren, isolatiewaarden.Nieuwigheden


Glassline Dubbel: nieuwe glaswand met hoge akoestische waarden tot Rw = 52 dB. Door de minimalistische profielen behoudt deze wand zijn voortreffelijke transparantie.

Brandwerende glaswanden EI60: de string² glaswanden werden zo ontwikkeld dat er geen esthetisch verschil meer ontstaat tussen de brandwerende en niet-brandwerende glaswanden, natuurlijk met de bijhorende EI1 deuren.

Air2 ventilatie stijlen: door gebruik te maken van speciaal geperforeerde stijlen, kan de ventilatie vrijwel onzichtbaar gebeuren en hoeft men geen esthetische toegevingen te doen. 

Gebogen glazen wanden: de systeemwanden van Maars zijn uitermate flexibel en zijn aan te passen aan iedere vorm. Ze zijn snel te monteren, resulterend in een flexibel en duurzaam systeem.Referenties


AZ Groeninge, AZMM Gent, BIM Tour & Taxis, DHL, Europese Commissie, Federale Politie, ING, Janssen Pharmaceutica, Johnson & Johnson, KBC, NAC Houthalen, NMBS, Randstad, Rode Kruis, Solvay, UZ Antwerpen, UZ Gent, Corda Campus, The Loop, Bpost, AZ Sint- Maarten, AZ Zeno, Proximus, Colruyt, SBB, IKEA


STRUCTUUR


Management

Gert Walravens
Gert Walravens
COO


Werknemers


Aantal personen : 20
Jaar van oprichting : 1999


CONTACT


Gert Walravens
COO
TEL 0032 (0)15 29 48 30
info@maarsjansen.be


Building Group Jansen bouwt mee aan iconisch passiefcomplex voor BIM
Het kantoorgebouw voor Leefmilieu Brussel, dat zo’n 600 a 900 medewerkers zal verwelkomen, is een passiefgebouw gericht op een zeer laag energieverbruik en duurzaamheid. Met z’n 16.725 m² is het gebouw, ook wel “broodrooster” genoemd, momenteel het grootste passiefkantoor van België. Het beschikt over een eco ontmoetingscentrum voor zo’n 400 personen en een restaurant met duurzame voeding. De ...
10/09/2014 - Gebouwen en Technieken
Meer nieuws over MAARS JANSEN LIVING WALLS
MAARS JANSEN LIVING WALLS nam deel aan de volgende interieurs