GIRSBERGER BENELUX BVBA/SPRL

Contactweg 47
NL-1014 AN Amsterdam
TEL +31 20 696 81 97
amsterdam@girsberger.com
www.girsberger.com
Profacility Guide
Linked
Diagon
Jack
Adapt
Pepe


PROFIEL VAN HET BEDRIJFInleiding


Passie voor perfectie – oog voor detail

Girsberger, Zwitserse meubelfabrikant, gespecialiseerd op het gebied van zitmeubilair voor de internationale zakelijke markt, heeft al meer dan 100 jaar oog voor detail. Het ruime aanbod omvat zowel een uitgebreide "Office" als een interessante "Dining" collectie van bureau- , conferentie- en bezoekersstoelen , lounge meubelen alsook conferentietafels.

 

Tot op vandaag produceren we in Zwitserland, Duitsland en in Turkije, terwijl u terecht kan voor advies en service in onze locale verkoopkantoren in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, België, Nederland, Luxemburg, Engeland en Turkije.

 

Ontwerp en ambacht gaan bij Girsberger hand in hand met de modernste productiemethoden. Met creativiteit, passie en zorgvuldigheid perfectioneren wij onze producten, van de ontwikkeling, over de verwerking van hoogwaardige materialen, tot aan de montage. De fascinatie bestaat uit de veelzijdigheid van onze ontwerpen en het streven naar de hoogste kwaliteit, tot in het kleinste detail.

 

Bij Girsberger dragen we zorg voor onze productieprocessen en nemen we onze verplichtingen tegenover het leefmilieu ernstig.

 

Klik hier voor het duurzaamheidsrapport.Producten


Ergonomische bureaustoelen, conferentie- en bezoekersstoelen, lounge meubelen.

Klik hier voor de catalogusDiensten


Met Customer Solutions kan u op ons beroepen om uw ideeën om te zetten in unieke, op maat gemaakte, oplossingen. Girsberger helpt u graag met het stijlvol inrichten van al uw ruimtes. Passie voor perfectie blijft daarbij altijd de hoogste prioriteit. Smart Service zorgt voor het behoud van waarde, het probleemloos functioneren en het behoud van een verzorgd uiterlijk van al uw bureaustoelen voor de totale levensduur. Met de rijdende werkplaats komt vakkundige reparatie ter plaatse.Nieuwigheden


 Model 1600 – De klassieker uit 1963 is terug

Het ontwerp van het model 1600 valt onder „ Girsberger in-house design 1961“ Het is gebaseerd op een tekening die Wilhelm Girsberger achter op een sigarendoos had geschetst. Zijn idee was om een uiterst comfortabele loungechair met een klassiek uiterlijk te ontwerpen en produceren. De dikke zit  en rugkussens zorgen voor comfort en zitgemak. Het onderstel is gemaakt van massief verchroomd staal. Het model 1600 is verkrijgbaar in een zachte stoffering of in hoogwaardig soepel leer. Twee en halve vierkante meter leer of wel de huid van een halve koe is nodig voor een enkele stoel.

LINKED “In een lounge, zijn we niet thuis, noch op kantoor”, bevestigt Carlos Tiscar, onze spaanse designer.  “Het is eerder een neutraal terrein waar individuen elkaar ontmoeten.  Gemeenschappelijke ruimtes bevorderen nu eenmaal de creativiteit en de communicatie. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we zones nodig hebben om ons een moment te ontspannen, en dat zelfs op kantoor”.

Het DIAGON teken is een rugleuningdrager uit aluminium. Wat op het eerste gezicht er uitziet als een decoratieve touch van de designer,heeft eigenlijk een reële functie.  “het uitgangspunt was, dat  ik een comfortabele rugleuning wilde concipiëren,  op een flexibele manier opgehangen aan 2 gummi schokdempers ter hoogte van het lumbaal bereik”, verklaarde Burkhard Vogtherr, een bekende designer van Girsberger.  “zo ontstond het design van deze drager quasi dwangmatig.  Wanneer men  een zinvolle functie minimalistisch vertaalt, wordt ze bijna automatisch ook mooi.”Referenties


Riziv-Inami, SAP, Booking.com, ICS, Democo, Voka, Chevron, Friesland Foods, Ethias, Getronics, Goodyear, Eurocontrol, BP, CenCenelec, SBS-EM, Henkel, Evonik, Onafhankelijk Ziekenfonds


STRUCTUUR


Management

Harry Meijer
Harry Meijer
Directeur Benelux


Vestiging / Internationaal


Girsberger AG - Zwitserland
Girsberger GmbH - Duitsland
Girsberger France - Frankrijk
Girsberger London - U.K.

Werknemers


Aantal personen : 310
Jaar van oprichting : 1889


CONTACT


Wenke Claus
Sales Manager BeLux
TEL 0032 (0)475 814 306
wenke.claus@girsberger.com


Een nieuw hoofdkantoor voor OZ
Het Onafhankelijk Ziekenfonds OZ in Antwerpen liet onlangs een nieuw Flagship-Center ontwerpen door designstudio Pinkeye. De glazen gevel en open architectuur van het Onafhankelijk Ziekenfonds vergroten de transparantie.
Gezondheid, vakantie, vitaliteit en comfort... het ziekenfonds biedt verschillende diensten aan op het gebied van gezondheid en lifestyle. Deze onderverdeling in vier grote categorieën komt ook tot uiting ...
23/04/2013 - Huisvesting & werkomgeving
Meer nieuws over GIRSBERGER BENELUX
GIRSBERGER BENELUX nam deel aan de volgende interieurs