FLOKK NV/SA

Neerveldstraat 109
BE-1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
TEL +32 800 82 615
info-be@flokk.com
www.flokk.com
Profacility Guide
giroflex 313
Reddot design award
giroflex 353
giroflex 313
giroflex 81


PROFIEL VAN HET BEDRIJFInleiding


 

“Omdat we houden van wat we doen “

 

Giroflex, Zwitsers bedrijf en zich gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige ergonomische kantoorstoelen -en conferentiestoelen sinds 1872, biedt een oplossing aan voor de inrichting van werkruimtes, ontvangstruimtes, vergaderzalen, controlekamers als voor kantines. Is wereldwijd vertegenwoordigd door productielocaties, vestigingen en partners. De centrale waarden van de firma Giroflex zijn traditie, kwaliteit, functionaliteit, ergonomie, ecologie zoals onder anderen de certificeringen Cradle to Cradle en is koploper in het domein van gebruik van nieuwe technologieën zoals de ontwikkeling van nieuwe automatische gepatenteerde mechanieken “Balance move”. 

 Producten


 

Giroflex biedt een ruime keuze aan zitmeubilair voor elke toepassing zowel in het domein van “The New way of working”.  Bureaustoelen, vergaderfauteuils, conferentiestoelen, krukken, zitgroepen en speciale stoelen kunnen naar believen worden gebruikt voor kantoor, industriële- en woonomgevingen. Uit de robuuste materialen, de hoogwaardige verwerking en de aandacht voor het ambachtelijke detail wordt duidelijk wat Giroflex verstaat onder consequente kwaliteit. Het zitmeubilair van Giroflex heeft in de afgelopen jaren tal van onderscheidingen gekregen en alom ter wereld waardering geoogst voor zijn kwalitatief superieure vormgeving, ergonomie, materiaal en afwerking.

 

De productie heeft ook de certificatie Iso 9001 en Iso 14001.

 

Buiten de standaard produkten biedt Giroflex ook stoelen aan die persoonlijk aangepast kunnen worden in functie van de gebruiker en die bestemd zijn voor Clean rooms, kassa stoelen, XXL stoelen, 24uur stoelen (met certifikaat), antistatisch uitgeruste stoelen, NPR stoelen en stoelen op speciale hoogtes.Diensten


 

Giroflex biedt een totale garantie aan van 5 jaar (stukken, werkuren en verplaatsing inbegrepen) en heeft zijn eigen Renovatie Dienst die in uw kantoren of op onze werkplaats ervoor zorgt de stoelen na te zien en te herstellen om zodoende een perfect gebruik van de stoelen te kunnen garanderen. Deze dienst bestaat uit Giroflex werknemers en garanderen U een reactie binnen de 48uur.  Giroflex biedt ook de mogelijk aan om stoelen te reinigen en „Cleanguard“ te behandelen; zowel voor nieuwe stoelen als voor reeds bestaande stoelen.  U kunt te allen tijde beroep doen op onze gespecialiseerde technici voor een gratis check-up van uw stoelenpark. U moet rekening houden dat de stoelen minimum 10 jaar in de collectie worden behouden.

 

Daarenboven koploper te zijn in het domein van Ergonomie is Giroflex ook zeer begaande met ecologie, wat zich vertaalt in het bekomen van verschillende certificaten „Cradle to Cradle“.  In dit kader stelt Giroflex ook voor de oudere stoelen terug op te halen en te recycleren.

 

Door de bezorgdheid van Giroflex over de gezondheid van de gebruikers komen gespecialiseerde mensen van Giroflex de stoelen ook persoonlijk instellen en uitleggen in functie van de gewoontes en houdingen van de gebruikers. De mogelijkheid bestaat ook om een werkpost analyse te maken binnen uw bedrijf. Er wordt ook bij elke stoel een gebruiksaanwijzing geleverd.Nieuwigheden


 

giroflex 313 – « The new way of working »

designed by Paolo Fancelli

 

De werkstoel die zich vanzelf aan de behoeften en de verscheidenheid van zijn gebruikers aanpast. Ideaal in het kader van flex werkposten, op plaatsen waar meerdere personen een werkplek delen.

De nieuwe giroflex 313 – dat is moeiteloos zitten, ergonomisch ondersteund. Zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

 

Dankzij de diversiteit van bekledingsmaterialen en kleuren is de giroflex 313 in elke ruimte een blikvanger en ook thuis meer dan welkom.

 

Cradle to Cradle : Giroflex geeft het goede voorbeeld. Hoe belangrijk een slimme, duurzame en zuinige omgang met natuurlijke hulpbonnen is, heeft de generatie giroflex 656 en giroflex 353 al laten zien  en nu is de beurt aan de giroflex 313 : alle modellen voldoen met het label „Cradle to Cradle“ aan de strengste eisen – van materiaalinkoop, ontwikkeling en productie tot en met recycling. Onderdelen ervan komen voor bijna 100% opnieuw in de productiekringloop terug.Referenties


PSA - Suez-Electrabel Group- RVA - KUL - Gasthuisberg - RVP (Rijksdienst der Pensioenen) - Proximus - Belgacom - Waalse Regering / SPW - Hof van Jusiticie Luxemburg - Price Waterhouse Coopers - KPMG - Ferrero - Alter Domus - Bank of New-York - Commissie Bankwezen - Crédit Agricole - Eurocontrol Luxemburg - OTAN - FOREM – UCB - CBC

 


STRUCTUUR


Management

Godfried Smeets
Godfried Smeets
Algemeen Directeur Belux- Frankrijk
Nancy Debecker
Nancy Debecker
Commercieel Directeur Belux


Vestiging / Internationaal


Giroflex - Zwitserland
Giroflex - Duitsland
Giroflex - Nederland
Giroflex - France
Giroflex - Japan
Giroflex - BrasiliŰ
Giroflex - Turkije
Giroflex - USA

Werknemers


Aantal personen : 12
Jaar van oprichting : 1872

Omzet
CONTACT


Nancy Debecker
Commercieel Directeur Belux
TEL 0032 (0)475 42 94 92
nancy.debecker@giroflex.be


FLOKK nam deel aan de volgende interieurs