SB PROJECTS BVBA/SPRL

Mechelsesteenweg 271
BE-2018 Antwerpen
TEL +32 3 303 44 45
info@sbprojects.eu
www.sbprojects.eu
Profacility Guide


PROFIEL VAN HET BEDRIJFInleiding


Ontzorgen en dromen waar maken als missie

SB Projects kan terugblikken op meer dan 30 jaar bedrijfsgeschiedenis. Vandaag focust het met haar activiteiten op de onderdelen project management, design en build. Waarbij aspecten als change management, real estate consultancy en space planning belangrijke onderdelen zijn.
Met een rijke expertise en ervaringen bij gerealiseerde projecten beschikken wij over een database waarbij we de mobiliteit, war of talent en een uitgebreide kostenanalyse laten meewegen in het advies met betrekking tot ‘stay or move’.

SB Projects werd opgericht als bouwonderneming en ontwikkelde zich al snel tot een internationale speler in de bouwsector, gespecialiseerd in de totale projectrealisatie, met inbegrip van exterieur, interieur en technieken. De missie liet zich best samenvatten als ‘alles ontzorgen voor de klant’, wat tot op heden nog steeds de prioriteit is voor SB Projects.

Als internationaal georiënteerde onderneming lag het voor de hand ook de Belgische markt te verkennen. Een opgemerkte realisatie was het verhuisproject van ICT-bedrijf Getronics dat gekoppeld zat aan het invoeren van NWOW en de eigen huisvesting vooropstelde als “showcase” en voorbeeldfunctie naar klanten. Dit project werd in 2011 uitgeroepen tot “beste FM project” in het kader van de IFMA Facility Awards en kreeg bovenop de publieksprijs toegekend.Diensten


- Occupancy & workplace studies

- Project management

- Design & Build

- Inkoop & tender management

- Onderhoud & facility managementReferenties


DYSON / GETRONICS / INGRAM MICRO / IP SOFT / JTI / KPN /

LINKEDIN / OLYMPUS / PEPSICO / REGUS / REMARK / UPC

MEDIAGENIX / MC SQUARE / SAMSUNG / IMMOBEL ...


STRUCTUUR


Management

Ben van den Bos
Ben van den Bos
CEO

Vestiging / BelgiŽ


SB Projects bvba - Antwerpen 2018

Vestiging / Internationaal


SB Projects BV - NL

Werknemers


Aantal personen : 60


CONTACT


Sana Bougrine

TEL 0032 (0) 489 76 29 22
Sana@sbprojects.eu


SB PROJECTS nam deel aan de volgende interieurs