MAARS JANSEN LIVING WALLS

Battelsesteenweg 455 B
BE-2800 Mechelen
TEL 32 15 29 48 30
info@maarsjansen.com
www.maarsjansen.be
Profacility Guide
Kantoor Maars Jansen - Mechelen
M923.
The Loop - Gent
The Cube - Brussel
Ineos - Antwerpen


PROFIEL VAN HET BEDRIJFInleiding


Het Nederlandse Maars en het Belgische Jansen The Building Company vormen, als joint venture, al twintig jaar een geoliede machine, gespecialiseerd in full-service binneninrichting. Grootschalige offices, retail, de hotelsector, maar ook de zorgsector kan al jaren rekenen op de gecombineerde knowhow van Maars Jansen. 

Maars Jansen combineert systeemwanden van wereldklasse met de expertise van dé specialist in binnenafwerking. Ultieme doel? Comfort, welzijn en productiviteit van mensen actief verbeteren. Dankzij onze jarenlange expertise en wereldwijde activiteit bieden we een onderbouwd full-servicepakket. Onze klanten winnen tijd, efficiëntie en budget omdat ze kunnen rekenen op de gouden combinatie van een ijzersterk productgamma, onze uitgebreide technische kennis én brede ervaring in totaalafwerking. 

We vertrekken steevast vanuit jouw noden en creëren een maatontwerp. Vervolgens begeleiden we verder: van de verfijning van het design, over de productie van de wanden tot en met de totaaluitvoering. Het resultaat is een warm gebouw waar welzijn, gezondheid en comfort voorop staan en de productiviteit aangewakkerd wordt.

Benieuwd naar het verschil dat Maars Jansen Living Walls voor jouw bedrijf kan maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!Producten


String²: vorm en functie tot de macht twee. Met dit systeem wordt de perfectie van morgen vandaag al werkelijkheid. Dit met een eindeloze keuze aan materialen en combinaties: glas, staal, hout, kunststof, textiel. De geluidsisolatie en brandwerendheid zijn evident bij een wand van dit niveau.

lalinea: nog niet eerder was een systeemwand zo verfijnd ontworpen en toch zo prominent aanwezig. Lalinea is samen met ‘s werelds beste architecten ontworpen met een minimalistisch design als uitgangspunt. Lalinea maakt elke ruimte onwaarschijnlijk esthetisch, open en transparant.

Dit wandtype is natuurlijk uitermate geschikt om de lineaCube tot leven te roepen, met subtiel geïntegreerd plafond en LED verlichting.

Panorama: met dit systeem introduceert Maars Jansen de eerste volledige glaswand die maximale transparantie combineert met de flexibiliteit van een echte verplaatsbare systeemwand. Dus geen verticale profielen of zichtbare verbindingen. Tevens is dit systeem volledig compatibel met het String² gamma.

Horizon: ultieme combi van design, toegankelijkheid en privacy. Horizon is niet enkel een stijlvolle glazen scheidingswand, het is ook een praktische en economische oplossing voor uw werkomgeving. De geringe profielhoogte en de naadloze “onzichtbare” aansluiting met andere Maars systemenzorgen voor hoogwaardige transparante esthetiek.

StyleLine: veelzijdige en flexibele wand met een breed gamma aan moduulbreedtes, glas- en deurelementen, hoekoplossingen, kleuren, isolatiewaarden.

Brandwerende glaswanden EI60: de string² glaswanden werden zo ontwikkeld dat er geen esthetisch verschil meer ontstaat tussen de brandwerende en niet-brandwerende glaswanden, natuurlijk met de bijhorende EI1 deuren.

Air2 ventilatie stijlen: door gebruik te maken van speciaal geperforeerde stijlen, kan de ventilatie vrijwel onzichtbaar gebeuren en hoeft men geen esthetische toegevingen te doen.  

Gebogen glazen wanden: de systeemwanden van Maars zijn uitermate flexibel en zijn aan te passen aan iedere vorm. Ze zijn snel te monteren, resulterend in een flexibel en duurzaam systeem.Nieuwigheden


M923. Architecten maken de mooiste ontwerpen, maar mensen willen vooral hun eigen werkplek inrichten. Werkgevers spelen hierop in met onder andere thuiswerken en open office-structuren, maar ook met werkplekken die medewerkers zelf mogen vormgeven. M923. is een flexibel systeem waarmee mensen op eenvoudige wijze hun werkomgeving kunnen creëren, passend in het design dat de architect in eerste instantie heeft bedacht. 

Een open kantoor kent vele voordelen, bewezen is dat het zorgt voor betere samenwerking en communicatie. Daarom is het zo belangrijk dat de positieve effecten van een open kantoor niet verloren gaan door het aanbrengen van permanente afscheidingen. Met de M923. is de perfecte balans gevonden. Flexibel, duurzaam en herbruikbaar, zo is de M923. altijd klaar voor welke behoefte dan ook. 

Ontdek hem op: M923. truly is a "living Wall'Referenties


AZ Groeninge, AZMM Gent, BIM Tour & Taxis, DHL, Europese Commissie, Federale Politie, ING, Janssen Pharmaceutica, Johnson & Johnson, KBC, NAC Houthalen, NMBS, Randstad, Rode Kruis, Solvay, UZ Antwerpen, UZ Gent, Corda Campus, The Loop, Bpost, AZ Sint- Maarten, AZ Zeno, Proximus, Colruyt, SBB, IKEA


STRUCTUUR


Management

Philippe Rosseel
Philippe Rosseel
COO


Werknemers


Aantal personen : 20
Jaar van oprichting : 1999


CONTACT


Geert Schelkens
Business development manager
TEL 0032 (0)15 29 48 30
Geert.schelkens@maarsjansen.com


Building Group Jansen bouwt mee aan iconisch passiefcomplex voor BIM
Het kantoorgebouw voor Leefmilieu Brussel, dat zo’n 600 a 900 medewerkers zal verwelkomen, is een passiefgebouw gericht op een zeer laag energieverbruik en duurzaamheid. Met z’n 16.725 m² is het gebouw, ook wel “broodrooster” genoemd, momenteel het grootste passiefkantoor van België. Het beschikt over een eco ontmoetingscentrum voor zo’n 400 personen en een restaurant met duurzame voeding. De ...
10/09/2014 - Gebouwen en Technieken
Meer nieuws over MAARS JANSEN LIVING WALLS
MAARS JANSEN LIVING WALLS nam deel aan de volgende interieurs