ULTIMO SOFTWARE SOLUTIONS BVBA/SPRL

Mechelen Campus, gebouw A - SchaliŽnhoevedreef 20
BE-2800 Mechelen
TEL +32 15 444 144
info@ultimo.com
www.ultimo.com
Profacility Guide


PROFIEL VAN HET BEDRIJFInleiding


 

Ultimo Belgium biedt bedrijfsondersteunende oplossingen op het gebied van Maintenance Management, Facility Management, IT Service Management, Fleet Management en Infra Asset Management. De software is geschikt voor elke bedrijfsgrootte.

De software kan gemakkelijk aangepast worden aan uw bedrijfsprocessen en het gebruiksgemak zorgt voor een hoge acceptatiegraad onder uw medewerkers. Het resultaat is meer voordeel uit uw werkzaamheden.


U wordt verder geassisteerd met een uitgebreid dienstenaanbod. Alle facetten van onze dienstverlening kenmerken zich door betrokkenheid bij uw situatie. Wij zijn voornemens om samen met u toe te werken naar een duurzame uitkomst en langdurige wederzijdse relatie.

 Producten


 

Facility Management software

Ultimo Facility Management is een zeer compleet facility management informatiesysteem (FMIS) waarmee u uw facilitaire processen kunt optimaliseren. Ultimo Facility Management bestaat uit een uitgebreid basispakket en een groot aantal optionele modules.

 

Maintenance Management software

Ultimo Maintenance Management is een zeer uitgebreid en gebruiksvriendelijk maintenance systeem, dat bovendien ook nog uitbreidbaar is met een aantal facility management functies. De software is bij uitstek geschikt voor uw technische dienst en zorgt voor optimale ondersteuning bij onderhoud.

 

IT Service Management software

Met Ultimo IT Service Management beschikt u over een volwaardige softwaretool voor professionele ondersteuning van uw IT-beheer (service management). De uitgebreide mogelijkheden van Ultimo IT Service Management stellen u in staat om uw IT-assets en de bijbehorende werkprocessen op gebruiksvriendelijke wijze te beheren.

 

Fleet Management software

Ultimo Fleet Management is een volwaardige tool voor een diversiteit aan activiteiten gerelateerd aan uw wagenpark. Registreer al uw transportmiddelen en/of vloten en houdt inzicht in de uitrusting per transportmiddel, de schades, de locatiewisselingen, de technische gegevens, etc. Coördineer alle werkzaamheden aan uw wagenpark, zoals regulier (periodiek) onderhoud (beurten en APK) en gebreken. Achterhaal oorzaken van schades met behulp van schadebeheer.

 

Infra Asset Management software

Door het gebruik van de Infra Asset Management software  van Ultimo beschikt u als organisatie actief in de Infrasector over een professionele softwaretool waarmee u verscheidene vitale bedrijfsprocessen kunt ondersteunen.  Ultimo Infra Asset Management is geschikt voor organisaties in de Infra sector, die te maken hebben met of het regisseren of het uitvoeren van activiteiten op het gebied van onderhoud. De software wordt bij zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers in de sector gebruikt. Ultimo Infra Asset Management wordt toegepast bij wegbeheer, railbeheer, waterbeheer, etc.

 Diensten


 

Naast de Ultimo producten bieden wij een uitgebreid dienstenpakket aan om de klanten optimaal te kunnen ondersteunen. Onze kracht zit onder meer in de snelle en pragmatische aanpak van de implementaties, welke uiteraard wel onderbouwd zijn door de bekende projectmanagementmethodieken. Het uitvoeren van succesvolle en relatief snelle op de opdrachtgever toegesneden implementaties wordt mogelijk gemaakt door de flexibiliteit van de software en de kunde en branchespecifieke ervaring van onze consultants.

 

Ons dienstpakket bestaat uit:

 

• Implementaties (middels de U&I²-implementatiemethodiek, gebaseerd op 20 jaar ervaring en PRINCE2™)

• Projectmanagement

• Advisering

• Opleidingen

• Onderhoud, beheer en ondersteuning

 Nieuwigheden


 

Ultimo en Endress+Hauser maken instrumentatie nog toegankelijker

In samenwerking met Endress+Hauser heeft Ultimo Software Solutions een tweetal interfaces gerealiseerd. Endress+Hauser is een wereldwijd georiënteerde speler op de markt van meetinstrumenten en automatisering voor de procesindustrie. Endress+Hauser levert het 'Life Cycle Management systeem' WaM en het 'Device Performance Monitoring systeem' Fieldcare.

Met behulp van de WaM Portal kan een gebruiker inzicht krijgen in de in huis aanwezige instrumenten, wat de exacte specificaties daarvan zijn, wanneer en waar deze instrumenten geïnstalleerd zijn, of ze nog beschikbaar zijn op de markt, etc. Oftewel, de gebruiker heeft online toegang tot alle voor de technische dienst relevante informatie over instrumenten. Fieldcare is een condition monitoring systeem, waarmee het predictive/voorspellende onderhoud kan worden uitgevoerd.

Lees meer over de werking van de interfaces op www.ultimo.net/benl

 Referenties


 

Ultimo wordt binnen een groot aantal organisaties uit diverse branches toegepast. Door de schaalbaarheid en flexibiliteit van de software hebben wij namelijk een brancheonafhankelijke oplossing voor elke bedrijfsgrootte.  De applicaties zijn vertegenwoordigd binnen ziekenhuizen & zorginstellingen, de industrie, transportbedrijven, logistieke dienstverleners en handelsbedrijven en binnen vele overheids- en semi-overheidsinstanties.


Voor referenties bezoek http://www.ultimo.net/benl

 


STRUCTUUR


Management

Jaap van Seventer
Jaap van Seventer
Zaakvoerder
Ewout Noordermeer
Ewout Noordermeer
Manager Marketing & Sales


Vestiging / Internationaal


Ultimo Software Solutions bv - Nederland
Jaar van oprichting : 1988 (NL), 2006 (BE)


CONTACT


Wim De Beer
Teamleader Sales
TEL 0032 (0)15 444 144
wim.debeer@ultimo.net


ULTIMO SOFTWARE SOLUTIONS nam deel aan de volgende interieurs