FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » Naar de stembus voor de verkiezing van het facility project van het jaar

Naar de stembus voor de verkiezing van het facility project van het jaar

[+]

[+] Kandidaat Nr 1 > BNP Paribas Fortis: Reliability Centered Maintenance: van levensbelang

[+] Kandidaat N°2 > Federale Politie: Logistiek beheer van politie materiaal. foto Carlos De Walsche, Hoofdcommissaris nam de leiding over het project voor recuperatie van politiemateriaal

[+] Kandidaat Nr 3 > Getronics - New World of Work: vele uitdagingen voor een nieuwe werkomgeving

[+] Kandidaat Nr 4 > Sir Plantin Hotel: Outsourcing draagt optimale hospitality

[+] Kandidaat Nr 5 > Solvay: Het FMIS ten dienste van de transparantie

[+] Kandidaat Nr 6 > UZA : Durven veranderen; insourcen van de schoonmaakdiensten. Foto : Sylvie Vercammen, Directeur Facilitaire Dienst, begeleidde de volledige omschakeling van outsourcen naar insourcen.

Welk ‘facility project van het jaar’ zou u kiezen als professional uit de sector van het facility management? Naast de prijs die door de jury van de Facility Awards 2011 uitgereikt wordt, mag ook het publiek stemmen voor de kandidaat van zijn keuze uit zes genomineerde finalisten. Om aan het publiek de kans te geven een doordachte stem uit te brengen, heeft IFMA, de beroepsfederatie die het evenement organiseert, aan de redactie van Profacility Magazine gevraagd om een reportage te wijden aan elk project van de finalisten. In deze reportages worden de innovaties en sterke punten van elk project besproken. Ze worden gepubliceerd in het e-magazine van de Facility Awards 2011 dat op de officiële website van de Facility Awards gedownload kan worden.

U kunt uw online stem voor de Publieksprijs uitbrengen op www.facility-awards.be/het-publiek-stemt . Iedereen mag één keer stemmen. De resultaten van de online stemming worden regelmatig gepubliceerd op de website en worden afgesloten op vrijdag 20 mei 2011. Tijdens de prijsuitreiking van de ‘Facility Awards 2011’ op 24 mei 2011 in Brussel zal het eindresultaat van de verkiezing van de Publieksprijs bepaald worden door de online stemmen op www.facility-awards.be/het-publiek-stemt(aandeel van 40% in de berekening van het resultaat) en de rechtstreekse stemmen tijdens de prijsuitreiking (aandeel van 60% in de berekening van het resultaat).

Op 7 april 2011 geven de zes genomineerde finalisten tijdens het seminarie 'FM Best practices - 6 casestudy’s’ in de Ancienne Belgique in Brussel een gedetailleerde presentatie van hun project:

BNP Paribas Fortis
Reliability Centered Maintenance: van levensbelang

Federale Politie
Organisatie van het logistieke beheer van de ‘functie-uitrustingen’ van de politie

Getronics
New World of Work: vele uitdagingen voor een nieuwe werkomgeving

Sir Plantin Hotel
Outsourcing voor een optimale hospitality

Solvay
Het FMS ten dienste van de transparantie

Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA)
Durven veranderen: insourcing van de schoonmaakdiensten.
Didier Van Den Eynde
09-03-2011


 Klik hier om het e-magazine van de Facility Awards 2011 te downloaden en te lezen