FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » Eneco en Intervest aan de leiding voor de verkiezing van het FM Project 2013

Eneco en Intervest aan de leiding voor de verkiezing van het FM Project 2013

Een maand na de start van de campagne voor de verkiezing van het ‘Facility Management Project of the Year’ door het publiek, waarvoor de jury zeven projecten nomineerde als finalisten, krijgen de projecten van Eneco en van Intervest Offices & Warehouses momenteel de meeste stemmen van het publiek. Van de circa 1.320 online stemmen die al geregistreerd werden, staat Eneco aan de leiding met 334 stemmen, terwijl Intervest volgt met 250 stemmen. KU Leuven sluit de top drie voorlopig af. Voorlopig, want het online stembureau blijft nog open tot woensdag 22 mei om middernacht.

Publieksprijs en Prijs van de Jury
De stemmen voor de Publieksprijs staan los van de prijs die uitgereikt wordt door de jury bestaande uit twaalf specialisten in Facility Management. Op 28 mei 2013 zal tijdens de uitreiking van de ‘Facility Awards 2013’ het eindresultaat van de verkiezing voor de Publieksprijs bepaald worden door de online stemmen (aandeel van 40% in de berekening van het resultaat) en de rechtstreekse stemmen tijdens de prijsuitreiking (aandeel van 60% in de berekening van het resultaat). Tot die avond blijft het dus spannend.

Voorstelling van de genomineerde projecten op Kanaal Z
Meer informatie over de zeven genomineerde projecten voor de finaleronde vindt u in de reportages in het e-magazine van de Facility Awards op www.facility-awards.be/e-magazine-2013_nl/, waar u tevens live kennis kunt maken met de teams die op 23 april hun project voorgesteld hebben voor een aandachtig publiek tijdens de uitzending van Z-Facility op Kanaal Z (klik op de video hiernaast om de uitzending te herbekijken).

Als u nog niet online uw stem uitgebracht hebt, kies dan nu uw favoriete kandidaat op www.facility-awards.be/het-publiek-stemt.

Vier samen met ons het beste van het FM tijdens de Facility Awards 2013 die plaatsvinden op de site van Tour & Taxis in Brussel in het kader van de immobeurs REALTY. Inschrijvingen op www.ifma.be.
Didier Van Den Eynde
08-05-2013