FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » De elektrische wagen hier en nu

De elektrische wagen hier en nuHet is niet zo evident om ons een mening te vormen over de toekomst en levensduur van de elektrische wagen. Het boek Electric car here and now kan ons daarbij helpen. Deze zeer volledige publicatie bespreekt alle technische en praktische aspecten van het gebruik van een elektrisch voertuig in begrijpelijke taal: autonomie, kilometerkosten, oplaadtijd, oplaadpunten, aankoopprijs, levensduur, tweedehandsprijs, huidige en toekomstige modellen ... Het boek begint met een beschrijving van het sociaal-economische verschijnsel om nieuwe technologieën te omarmen.

Auteur en tevens ingenieur elektromechanica Benoît Michel deinst er niet voor terug om zijn enthousiasme voor de autonome wagen en de opkomst van mobility as a service te uiten. Volgens hem is de impact van de onbekende economische modellen die momenteel tot stand komen, nog groter dan wat het internet heeft teweeggebracht. We zullen sociologische, ecologische, economische, politieke, architecturale, stedenbouwkundige en vastgoedgevolgen zien. Industriële imperiums en handelsnetwerken zullen ingrijpend veranderen.

Dit is ongetwijfeld een van de eerste boeken dat er in 240 bladzijden in slaagt om alle aspecten van deze kwestie op een voor leken begrijpelijke manier toe te lichten.
Het boek Electric car here and now wordt uitgegeven door NowFuture. Bestel online een papieren of digitale versie op de website van de uitgeverij. Lezers van Profacility.be krijgen 5 euro korting op de aankoopprijs door de actiecode PFYDVDE2018 in te voeren.
29-11-2018