FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Jobs

Junior Facility EngineerAls op en top Belgisch modebedrijf in volle expansie is ZEB de multi-merkenspecialist bij uitstek voor mannen en vrouwen waar de klant altijd centraal staat! Momenteel zijn er 70 winkels verspreid over Vlaanderen en Wallonië en er staan er nog heel wat op de agenda. Ook online is ZEB heel actief en mee met de nieuwste ontwikkelingen. Met het hoofdkantoor in Merchtem en meer dan 600 medewerkers in totaal, kom je bij ZEB terecht in een ondernemende omgeving, waar we met veel goesting onze klanten een uitzonderlijk fijne shoppingervaring willen geven. “Hooray, it’s today” is niet voor niets onze slogan.

FUNCTIE
Het team Facility bestaat op vandaag uit 6 klusjesmannen die rechtstreeks rapporteren aan de Facility Manager. Zij staan in voor het onderhoud en herstellingen van bestaande winkels, alsook voor het helpen inrichten en opbouwen van nieuwe filialen.

Om hen te ontlasten van diverse administratieve taken, zijn we op zoek naar een Junior Facility Engineer (M/V). Concreet zal je instaan voor het opvragen en analyseren van offertes bij externe partners. Je volgt deze bestellingen verder op en zorgt ook voor een correcte betaling van de bijhorende facturen. Je hebt bovendien voldoende technisch inzicht om bijhorende contracten (bv. onderhoudscontracten) na te lezen en te challengen op eventuele fouten. Indien nodig ga je ook op prospectie naar nieuwe leveranciers. In opdracht van de facility manager analyseer je diverse indicatoren op winkel- en organisatieniveau waarmee je adviezen kan aanleveren om de dienstverlening van het team te optimaliseren. Tenslotte voer je de coördinatie van volledige bouw- en verbouwprocessen op, in functie van en als bouwheer. Dit betreft zowel ruwbouw als inrichtingswerken.

PROFIEL
  • Kennis en ervaring – Je beschikt over een masterdiploma in een technische richting (Bouwkundig Ingenieur, Ingenieur Electromechanica,...).
  • Doen – Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en kan autonoom werken; je steekt graag de handen uit de mouwen en bent vooral praktisch ingesteld.
  • PC kennis – Je kan vlot overweg met de courante Microsoft Office pakketten. Een goede kennis Excel is een vereiste.
  • Talenkennis – Je spreekt vlot Nederlands, maar je kan je ook uit de slag trekken in het Engels. Kennis Frans is een pluspunt.
  • Flexibel – Indien nodig kan je gevraagd worden om je te verplaatsen naar één van onze winkels. Daarnaast is het belangrijk dat we in tijden van winkelopeningen kunnen rekenen op je flexibiliteit.
AANBOD
  • Omgeving – Je komt terecht in een groeiende bedrijf met zin voor initiatief en ondernemerschap. Vanuit jouw rol zal je ondersteuning kunnen bieden aan een vlekkeloos beheer van onze gebouwen. Je werkt voltijds vanuit ons hoofdkantoor te Merchtem, maar een uitzonderlijke verplaatsing naar één van onze winkels is mogelijk.
  • Salaris – een competitief salaris pakket, aangevuld met extralegale voordelen.
Jobs 
Raphael Pèrez
05-08-2020


 Online solliciteren