FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Jobs

Coordinator CleaningDe Facility Manager heeft als opdracht om de schoonmaak, de afvalophaling, het groenonderhoud, de ongedierteverwijdering, de graffitibestrijding van de directiegebouwen en een aantal stations en stopplaatsen gelegen in het district Centrum te organiseren en coördineren.

De Belangrijkste Verantwoordelijkheden Voor Deze Functie Zijn
De objectieven inzake kwaliteit zoals die door de directie Stations vooropgesteld zijn, waarmaken.
Om dit te bereiken stuur je een team van 8 medewerkers aan, die de diverse schoonmaakploegen aansturen (in totaal een 80-tal personen). Daarnaast beheer je als leidend ambtenaar schoonmaak- en andere onderhoudsbestekken.
Je maakt de budgetten op voor onderhoud en je ziet erop toe dat deze budgetten gerespecteerd worden.
Je werkt nauw samen met je collega’s die onderhoud van de technieken opvolgen, het algemeen bouwtechnisch onderhoud doen en het beheer van de diverse gebouwen op zich nemen. Samen vormen jullie een hecht team dat verantwoordelijk is voor het volledig onderhoud en beheer van de stations. Je waarborgt en verhoogt het veiligheidsniveau van het onderhoudspersoneel.

Jobnews 38595 H-HR 2020

Jouw profiel...
Referentiegraad: industrieel ingenieur
 • Je beschikt over een diploma industrieel ingenieur. Indien je je diploma in het buitenland hebt behaald, dien je in het bezit te zijn van een gelijkwaardigheidsattest afgeleverd door de Vlaamse Overheid (NARIC-Vlaanderen).
  • Referentiegraad: adviseur
   • Je beschikt over een Master diploma OF
   • Je beschikt over een diploma Facility Management (bachelor diploma) en hebt minstens 3 jaar ervaring OF
   • Je bent titularis van een graad rang 3 of je bent laureaat van een selectieproef die toegang biedt tot een graad van rang 3.
   Indien je je diploma in het buitenland hebt behaald, dien je in het bezit te zijn van een gelijkwaardigheidsattest afgeleverd door de Vlaamse Overheid (NARIC- Vlaanderen).

   Technische Competenties
   • Je hebt een goede kennis van gebouwen, onder andere een uitgebreide materiaalkennis Je hebt ervaring in het aansturen van mensen.
   • Je beschikt over een goede kennis van de meest gebruikte informaticatoepassingen (Office, Internet, …). Je bent in het bezit van een rijbewijs (min. Type B)
   • Heel goede kennis van de 2e landstaal
   Pluspunten
   • Basiskennis van lastenboeken en de wetgeving op de overheidsopdrachten. Kennis van SAP
   • Je woont bij voorkeur in de regio Brussel.
   Gedragscompetenties
   • Je beschikt over een kritische en pragmatische geest waarbij je steeds de praktische oplossingen zoekt. Je bent proactief en probeert de problemen te voorzien.
   • Je beschikt over een uitstekende luistervaardigheid en je bent heel communicatief. Je kunt duidelijk mondeling en schriftelijk boodschappen overbrengen die afgestemd zijn op je publiek. Je hebt een zekere autoriteit om je oplossingen door te drukken.
   • Je past je handelen doelgericht aan in geval van wisselende taken, contacten en doelstellingen.
   • Je hebt een positieve werkhouding en legt een gestructureerde aanpak voor in functie van de te bereiken doelstellingen en met respect voor de gestelde deadlines.
   Wij bieden je...
   Bij NMBS draag je elke dag je steentje bij aan een duurzame economie: minder files, minder luchtvervuiling, betaalbare mobiliteit voor iedereen. Deze job biedt jou de opportuniteit voor het uitbouwen van een vernieuwde dienstverlening en een performante toekomstgerichte organisatie. Wij bieden je een werkomgeving met vrijheid voor initiatief, opleidingen, flexibel werken, work-life balans, sociaal engagement met een aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen.

   Welke stappen doorloop je?
   Schrijf je in via onze site https://jobs.nmbs.be Als je CV en motivatiebrief overeenstemt met het profiel, nodigen wij je uit voor een telefonische screening om het kennisniveau van de tweede landstaal te testen. Als je geselecteerd bent, ontvangt u een link per email om een persoonlijkheidsvragenlijst in te vullen en word je uitgenodigd voor een selectiedag bestaande uit een geschiktheidstest (niet-eliminatief) en een (video)interview gericht op uw motivatie, uw kennis, uw ervaring en je vaardigheden. Als je geselecteerd wordt, dan stellen we een contractvoorstel op zodat je zo snel mogelijk kan starten. Heb je een beperking en kunnen redelijke aanpassingen je een vlotte sollicitatie ervaring garanderen? Laat het ons dan weten.

   De inschrijvingen worden afgesloten van zodra er voldoende kandidaturen zijn.

   Ontdek de werkomgeving

   NMBS speelt in België een onmisbare rol op het vlak van duurzame mobiliteit en stelt haar klanten daarbij centraal.

   Onze ambitie is om op korte termijn de evidente keuze inzake mobiliteit te worden. Om dit te verwezenlijken is er in onze organisatie een heuse cultuurverandering in gang gezet. Professionaliteit, respect, samenwerken en ondernemen zijn de vier waarden van ons bedrijf die de rode draad vormen van al onze acties.

   Onze medewerkers zijn gemotiveerd om deze uitdagingen aan te gaan en mee te bouwen aan het succes van de NMBS. Ook goesting in deze uitdaging?

   We zijn op zoek naar een Facility Manager die ons team Cleaning van het district centrum van de dienst Stations wil versterken.

   Deze directie is verantwoordelijk voor het beheer en het onderhoud van de stations, stopplaatsen, autoparkings en fietsenparkings en de gebouwen en terreinen van NMBS. Zij staat in voor de bouw, de renovatie, de aan- of verkoop, de verhuur van domaniale en commerciële concessies en alle aspecten van het beheer van alle gebouwen en terreinen (exploitatie, space management, onderhoud, herstellingen, netheid...).
Jobs 
Raphael Pèrez
18-08-2020


 Online solliciteren