FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » UClean-dispenser om contactloos handen te ontsmetten

UClean-dispenser om contactloos handen te ontsmettenHandhygiëne blijft één van de belangrijkste aandachtspunten in de strijd tegen het coronavirus. Nu COVID-19 voor lange tijd onze manier van leven en werken zal bepalen, zijn ondernemers op zoek naar structurele en praktische oplossingen in plaats van kleine flesjes met ontsmettende handgels. Bovendien blijkt uit een recent onderzoek uit het Verenigd Koninkrijk dat verdachte of positieve SARS-COV-2 RNA-monsters werden geïdentificeerd op oppervlakken van maar liefst 80% van de gel dispensers. 

Daarom brengt SipWell nu de UClean dispenser op de markt. Uniek aan het ontwerp is de bediening via een voetpedaal onderaan. De gebruiker tapt dus met zijn voet de handgel en bepaalt hij zelf hoeveel gel er uit de dispenser komt.

Navulbaar en universeel voor elke gelflacon
De  dispenser is geschikt voor flessen met een capaciteit van 1,5 liter. Dat komt overeen met zo’n vijfhonderd keer de handen ontsmetten. Door flessen met grote volumes te gebruiken, hoef je dus ook minder de bussen te vervangen. De dispenser is universeel, dus werkt hij met de meeste gelflessen. Enige voorwaarde is dat de opening van de flacon minimaal 28mm is.

Robuust en mooi ontwerp van Belgische makelij
Voor het ontwerp baseerde SipWell zich op een eigen waterkoeler. De console is robuust en volledig van gelakt aluminium gemaakt, wat het een mooie uitstraling geeft dat in elke omgeving past. Door zijn elegante en slanke vorm neemt het bovendien weinig plaats in. Zowel het ontwerp en de productie van de UClean dispenser als de handgels gebeuren in België. Hiermee wil SipWell zijn steentje bijdragen aan het herstel van de Belgische economie.

Meer info en bestellen kan via www.u-clean.be / www.sipwell.com
Advertorial News
15-10-2020