FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Jobs

Projectmedewerker facility management (m/v)Sint-Martens-Latem is voor snelle indiensttreding op zoek naar een enthousiaste projectmedewerker facility management (B1-B3 – contractueel – 2 jaar), die het beheer van de gemeentelijke gebouwen mee opvolgt en organiseert. Je zorgt voor een structurele aanpak van onderhoudswerken en keuringen. Je pakt de meest actuele noden aan van het huidig patrimonium: van een nieuw sleutelbeheersplan, over vervanging van verlichting tot het organiseren van renovaties, schilderwerken, veiligheidswerken, … Je streeft er ook naar zoveel mogelijk raamcontracten af te sluiten. Tot slot bied je technische en organisatorische ondersteuning aan het technische uitvoeringsteam patrimonium. Idealiter kan je hiervoor beroep doen op een aantal jaren ervaring. Ben je kortom gebeten door gebouwenbeheer, aarzel dan niet om te solliciteren!

Diplomavereisten
Bachelor of daarmee gelijkgesteld.

Aanbod
Wij bieden een bruto maandsalaris aan van min. 2.509,94 euro (zonder anciënniteit) – max. 4.229,18 euro (23 jaar anciënniteit), maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, vergoeding woon-werkverkeer (openbaar vervoer of fiets) en gsm met abonnement (B1-B3).
Een loonsimulatie kan steeds opgevraagd worden bij de personeelsdienst (pascale.cnudde@sint-martens-latem.be).

Interesse?
Meer informatie over de procedure en de functie kan je terugvinden in de functiebeschrijving en het informatiebericht.
Voor vragen kan je terecht bij CC Select via 02 467 35 40 – jobs@ccselect.be.

Solliciteren kan elektronisch via het online sollicitatieformulier (link hieronder) tot uiterlijk 8 december 2020 vóór middernacht of door jouw motivatiebrief met cv, een kopie van het gevraagde diploma en een uittreksel uit het strafregister te sturen naar Gemeente Sint-Martens-Latem, p/a CC Select, Vliegvelddreef 9, 1082 Brussel.
Jobs 
26-11-2020


 Klik hier om te solliciteren >>