FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » Edge computing: hoe installeer je effectief een technologische keuze?

Edge computing: hoe installeer je effectief een technologische keuze?

Edge computing is een technologische keuze die het mogelijk maakt om responstijden in productieprocessen te verkleinen. Rittal, toonaangevend systeemleverancier voor industriële kastsystemen, geeft advies over de concrete, fysieke installatie van IT-racks om edge computing mogelijk te maken. Want net als de technologische kant van edge computing, is de fysieke implementatie bedrijfskritisch. Via deze checklist helpt Rittal je op weg:
  1. Standplaatsfactoren
    Waar plaats je je kasten? Wat is mogelijk binnen de bestaande infrastructuur? Je moet rekening houden met de reeds bestaande installaties, de bereikbaarheid voor onderhoud en met netaansluitingen. Vergeet ook de impact op het klimaat en de energiekosten niet!
  2. Bescherming
    Het is niet evident om in productieomgevingen racks te plaatsen met bedrijfskritische technologie. Maar dat betekent niet dat het onmogelijk is. Een bescherming tegen stof en water is daarbij echter cruciaal. Ook EMC-bescherming tegen ongewenste en negatieve gevolgen van elektromagnetische velden is belangrijk.
  3. Criteria voor een veilig serverrack en netwerkbehuizing
Advertorial News
22-04-2021


 Lees meer over deze criteria >>