FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » Steelcase lanceert Share It voor intelligent en milieuvriendelijk opbergen

Steelcase lanceert Share It voor intelligent en milieuvriendelijk opbergenSteelcase lanceert Share It, een intelligent opbergsysteem in de vorm van een complete oplossing met sloten, persoonlijke ruimtes, gezamenlijke ruimtes en geïntegreerde ruimtes (touch down meeting points). Met Share It kan de ruimte modulair ingedeeld worden en kan het kantoor gestructureerd worden. De planningsmogelijkheden zijn zo goed als oneindig.
Het Share It gamma bestaat voor 17% uit recycleerbaar materiaal en bevat geen giftige stoffen. De fabriek waar het gamma gemaakt wordt heeft het ISO 14001 en EMAS II certificaat en Share It is qua gewicht voor 97% recycleerbaar.
Steelcase heeft zichzelf als doel gesteld zijn impact op het milieu met een kwart te verminderen tegen 2012. Het bedrijf heeft intussen haar waterverbruik met 37% verminderd sinds 2003, heeft vorig jaar 23000 ton staal gerecycleerd en heeft de uitstoot van vluchtig organisch afval met 25 ton verminderd. Ook staan er drie hybride wagens ter beschikking van het personeel dat zich om professionele redenen moet verplaatsen. Anderen worden aangemoedigd om te carpoolen of te fietsen. (AD)