FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » Steelcase lanceert Media:scape voor interactieve vergaderingen

Steelcase lanceert Media:scape voor interactieve vergaderingenSteelcase lanceert Media:scape, een vergadertafel die uitgerust is voor draagbare computers, met een verstelbare aansluiting op groot scherm. Op die manier kunnen medewerkers in kleine groepen werken, problemen oplossen, kennis delen of op informele manier met mekaar communiceren, tegenover elkaar of rond de tafel.
Met Media:scape kunnen alle deelnemers digitale informatie uitwisselen. Met de in de tafel geïntegreerde Personal User Control Key (PUCK) verbindt het open platform alle deelnemers aan de vergadering. De PUCK is aangesloten op de laptops van de deelnemers en met een simpele druk op de knop wordt de informatie van de draagbare computer zichtbaar op het grote scherm.
De vergadertafel biedt plaats aan maximum acht gebruikers die dan beschikken over vier grote schermen. Ze kunnen op verschillende manieren plaatsnemen: rechtopstaand, zittend of op loungehoogte en dat in een open of gesloten zaal, in functie van de noden en de gewoonten van de organisatie.
Met Media;scape worden traditionele vergaderzalen overbodig en kan de beschikbare ruimte op een efficiënter manier gebruikt worden. (AD)