FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » Windvaste en esthetische zonwering

Windvaste en esthetische zonwering‘AnemoScreen’ is de nieuwkomer bij Helioscreen Projects en combineert kwaliteit, efficiëntie, duurzaamheid en esthetiek. Bijzondere troeven van deze buitenzonwering zijn de windvastheid en het gepatenteerde montageconcept met inventieve klikgeleiding. De cassette in vierkant of ronde vorm, wordt frontaal gemonteerd op de zijgeleiders en is aldus geschikt voor elke montagesituatie. De compacte geleiders klikken probleemloos open en dicht en verzekeren de windbestendigheid. Zowel de cassette als de klikgeleiders ogen naad- en schroefloos.
Het Helioscreen® zonweringdoek met uitstekende warmte- en lichtwerende eigenschappen, is uitgerust met een geavanceerd ritssysteem, dat een betrouwbare vasthechting in de naadloze zijgeleiders waarborgt. Hierdoor kan geen hinderlijk zonlicht binnendringen langs de zijkanten. Het licht wordt gefilterd zonder de doorkijk naar buiten te hinderen. Bovendien kan de zonnewering voorzien van een borstelinlage insectwerend functioneren.
AnemoScreen is er ook voor grote afmetingen, hoge en smalle toepassingen, nieuwbouw en renovatieprojecten. De cassette en het Helioscreen® glasvezeldoek zijn in een brede kleurenwaaier beschikbaar.
Eduard Codde
08-03-2010


Visit: http://www.helioscreenprojects ...