FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » Vilvoorde nieuwe thuishaven voor Your Mover

Vilvoorde nieuwe thuishaven voor Your Mover

[+]

[+] Hier staan 10.000 m² opslagruimte ter beschikking, met een stapelhoogte tot 10 m.

[+] Het ‘Nearly New Office Facilities’-concept beoogt het verminderen van de milieu-impact door het hergebruik en opwaarderen van bestaand kantoormeubilair.

Your Mover, verhuisspecialist voor kantoren en deel uitmakend van de PMC Holding, heeft zijn activiteiten gecentraliseerd op een nieuwe site aan de Monnetlaan te Vilvoorde. Het gebouw werd aangekocht na bemiddeling door DTZ. Op het twee hectaren tellende terrein staan 10.000 m² opslagruimte ter beschikking, met een stapelhoogte tot 10 m. Dat is meer dan het vijfvoudige van wat voorheen ter beschikking stond. De gehele operatie ging gepaard met een investering van 7 miljoen euro. Your Mover verwacht hier de komende jaren een twintigtal nieuwe banen te creëren.

De aanzienlijke uitbreiding in Vilvoorde kadert in de snelle ontwikkeling van het ‘Nearly New Office Facilities’-concept (NNOF). Dat beoogt het verminderen van de milieu-impact door het hergebruik en opwaarderen van bestaand kantoormeubilair. “Grote bedrijven vervangen vaak hun kantoormeubilair – al dan niet in verband met een verhuisoperatie – en gooien het oude, beschadigde meubilair weg” stelt Didier Pierre vast, gedelegeerd bestuurder van de PMC Holding. “In vele gevallen is het mogelijk om de levensduur van de kantoormeubelen te verlengen door enkele eenvoudige herstellingen uit te voeren.

‘Nearly New Office Facilities’ stelt nu zelfs interieurdesign voor als complementaire dienstverlening aan de klanten. Na het inzamelen en inventariseren van het oude meubilair wordt een nieuw interieurconcept uitgewerkt dat rekening houdt met de huisstijl van het bedrijf en waarin de gerecupereerde meubelen een nieuw leven krijgen. “Het herspuiten van frames, een nieuw tafelblad, laten het meubilair als nieuw uit de showroom ogen” argumenteert Christophe Pierre, operationeel directeur. Wat echt niet meer bruikbaar is wordt voorbereid voor recyclage.
“Door te kiezen voor het ‘Nearly New Office Facilities’-concept kunnen de klanten een besparing tot 80% t.o.v. de catalogusprijs voor nieuw kantoormeubilair realiseren” argumenteert Didier Pierre. “De grootte van het bedrijf heeft weinig invloed op de mogelijkheden voor wat het toepassen van deze formule betreft”.


 Meer informatie: