FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » Media:scape stimuleert effectief samenwerken

Media:scape stimuleert effectief samenwerken

Het inruilen van de vaste werkplek voor een mobiele en beter aan de dagelijkse praktijk aangepaste werkomgeving, alsook het frequenter samenwerken, kenmerkt de nieuwe kantooromgeving.Steelcase speelt in op de nieuwe behoeften van werknemers, teams en organisaties door de lancering van een nieuwe lijn producten die het samenwerken en de daarbij horende vergadertechnologieën ondersteunt. Media:scape is een product uit deze nieuwe Steelcase lijn dat de sociale en technologische aspecten van samenwerken samenbrengt in één vergadertafel met uiterst functionele connectiviteit voor mobiele IT-apparatuur met een directe en wisselbare koppeling naar een groot beeldscherm.

Media:scape is ontworpen voor samenwerking met maximaal acht deelnemers. Iedereen rond de tafel beschikt over identieke mogelijkheden om digitale informatie te delen en bij te dragen tot de meeting, waardoor deze als ‘democratischer’ wordt ervaren. Dit stimuleert een productiever en creatiever groepsproces in tegenstelling tot een vergadering die door één persoon wordt voorgezeten. Een open platform verbindt deelnemers aan de vergadering door de Personal User Control Key (PUCK) die ingebouwd is in de tafel. De PUCK wordt aangesloten op de computers van de deelnemers, die met één druk op de PUCK hun informatie laten verschijnen op het grote scherm. Wil iemand anders de leiding overnemen dan volstaat een druk op de PUCK en wordt zijn informatie voor iedereen zichtbaar op het scherm. Zo draagt de PUCK bij tot het stroomlijnen en controleren van de informatie-uitwisseling zonder kostbaar tijdverlies.

Media:scape laat toe om zowel zittend, rechtstaand of op loungehoogte samen te werken en dat naar keuze in een open of gesloten ruimte. Met Media:scape is het niet eens meer nodig om nog over een vergaderruimte te beschikken!
Eduard Codde
21-09-2010


 Meer informatie op steelcase.be