FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » De toekomst van opslagsystemen

De toekomst van opslagsystemen

Door fotocellen of bewegingsmelders toe te voegen wordt de veiligheid van die opslagsystemen verder verhoogd.
[+] Door fotocellen of bewegingsmelders toe te voegen wordt de veiligheid van die opslagsystemen verder verhoogd.

Bruynzeel introduceert met gepaste trots de nieuwe Compactus® Dynamic en Compactus® Dynamic Pro verrijdbare opslagsystemen. Jarenlange ervaring en geavanceerde technologische ontwikkelingen bieden het allerbeste op het gebied van functionaliteit en gebruiksgemak mogelijk tegen een betaalbare prijs.

Veiligheid voorop
De nieuwe Compactus® Dynamic series hebben twee veiligheidsniveaus als standaardfunctionaliteit: het controlesysteem voor de motorstroom (MCMS) en het passieve beveiligingssysteem. Door fotocellen of bewegingsmelders toe te voegen wordt de veiligheid verder verhoogd.
Compactus® Dynamic en Dynamic Pro van Bruynzeel behoren tot de eerste verrijdbare opslagsystemen die gecertificeerd zijn volgens het wereldwijd te gebruiken IEC 60950-certificaat. En volgens het EN 15095-certificaat. Met deze certificeringen wordt de veiligheid van onze elektrische systemen volledig gegarandeerd. Dat is onze belangrijkste zorg.

Klaar voor de toekomst
Het Dynamic Pro paneel heeft een intelligent 3.5" LCD touch screen voor geavanceerd gebruiksgemak en is klaar voor de toekomst. Integratie met file management, geavanceerde toegangsregeling, een programmeerbare standaardgang, een ethernetaansluiting en de tijdgeregelde nachtmodus zijn functies die een nog grotere bijdrage leveren aan de totale efficiency op de werkplek en de productiviteit.
Didier Van Den Eynde
02-03-2012