FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » Bruynzeel Storage systems: bespaar ruimte en geld in een aantrekkelijke omgeving

Bruynzeel Storage systems: bespaar ruimte en geld in een aantrekkelijke omgeving

Compactus Dynamic met print op de buitenwanden
[+] Compactus Dynamic met print op de buitenwanden

[+] Versie met print

[+] In een open ruimte geïntegreerd

[+] Lage versie met print

[+] Lage versie voor open space

Negen-tot-vijf-banen zijn er steeds minder. Ook in de ‘gewone’ kantoorfuncties. Het wekt maakt een nieuwe balans tussen werk en privé mogelijk. Met herdachte, gedeelde of anders georganiseerde kantoren als resultaat. Dit vraagt om nieuwe concepten. De ruimtebesparende opslagconcepten van Bruynzeel sluiten hier perfect op aan.

Bruynzeel Storage Systems introduceert een nieuw opslagconcept voor kantooromgevingen
“Kantoren vragen meer en meer voor centrale opslag van dossiers, persoonlijke eigendommen, enzovoort. Kasten die passen bij de sfeer en uitstraling van een bedrijf, zodat medewerkers zich prettig voelen op hun werkplek” aldus Patrick Altena, commercieel manager van Bruynzeel Nederland. “De verrijdbare, ruimtebesparende oplossingen van Bruynzeel sluiten perfect aan op de veranderde behoeften. Centrale opslag die u op elke gewenste manier kunt vormgeven. Wij beoordelen wat er aan ruimte nodig is voor het opbergen van persoonlijke spullen en het archiveren van dossiers en kijken vervolgens waar de kasten geïnstalleerd gaan worden. De kleur en eventuele afbeeldingen worden afgestemd op uw huisstijl en interieur. Zo worden de systemen een integraal onderdeel van het algehele design.”

Win 50% extra ruimte!
Waar traditionele opslagoplossingen kostbare vierkante meters opslurpen, biedt Bruynzeel een uniek verrijdbaar opslagconcept aan: verrijdbare kantoorkasten. Met het Compactus Dynamic systeem is er slechts één gang nodig voor toegang tot het systeem, waardoor 50% ruimte wordt gewonnen. Hoe zou u die 50% extra ruimte benutten? In flexibele werkplekken: stille zones waar geluid van buitenaf wordt vermeden en waar gebruikers zich kunnen concentreren en in alle rust vergaderen. En comfortabele, ontspannende loungegebieden waar u uw ideeën met klanten of collega’s kunt delen.

Moderne technologie.
We kennen verrijdbare kasten vooral van grote archieven. Wij hebben ze nu lichter gemaakt en het ontwerp aangepast voor gebruik in kantoren. De Compactus Dynamic kasten zijn slanker, eleganter en bieden meer luxe. En ze zijn voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van elektrische besturing, bieden geavanceerd gebruiksgemak, optimale beveiliging en nog veel meer.

Respect voor het milieu
Bruynzeel besteedt tijdens het productieproces veel aandacht aan het milieu. “Hoge grondstoffenprijzen dwingen je om kritisch naar slimme bedrijfsprocessen te kijken. Wij werken met ongeolied staal dat niet ontvet hoeft te worden voordat we het poedercoaten. Dit spaart tonnen chemicaliën en afvalwater uit. Elk systeem wordt op maat gemaakt en de dikte van het staal dat wordt gebruikt wordt ook aangepast aan het gebruik waarvoor het bestemd is. Zo voorkomen we onnodig grondstoffenverbruik. En het staal op zich heeft een lange levensduur en is gemakkelijk te hergebruiken.”

Partnerschap
Oogstrelende opslagoplossingen ontwerpen vereist nauw overleg en is de sleutel tot het ontwikkelen van een maatwerkoplossing die past bij uw behoeften. Wij kunnen onze producten aan uw eisen aanpassen en u spoort ons aan om betere en meer creatieve oplossingen te blijven ontwikkelen. Wij helpen u graag slimme, ruimtebesparende oplossingen voor uw organisatie te ontwikkelen.
Patrick Bartholome
12-09-2012