FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » ISS Pest Control overgenomen door Anticimex

ISS Pest Control overgenomen door AnticimexIn juni van dit jaar werd ISS Pest Management Solutions, onderdeel van de ISS groep, overgenomen door het Zweedse Anticimex. Onder deze naam gaat de onderneming, in België, verder met haar activiteiten in de plaagdierbeheersing.
Tijdens de zomer van 2013 nam Anticimex 100% van de activiteiten van ISS Pest Control over. In België opereert Anticimex vanuit het West-Vlaamse Roeselare. Hier bouwen de onderneming en zo’n 125 medewerkers dagelijks verder aan een sterke marktpositie door gebruik te maken van knowhow, kwaliteitsvolle service, methoden en waarden. Anticimex is een internationaal opererende groep. Buiten België is de groep actief in 13 landen (Australië, Denemarken, Duitsland, Finland, Italië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland) .

’Beter voorkomen dan genezen’
Van bedwantsen tot mieren, van wespen tot knaagdieren ... Anticimex geeft goede raad en doeltreffende oplossingen. De naam Anticimex kent zijn oorsprong in het Latijn, ”cimex” betekent ”bedwants”. De Zweedse familiezaak die in 1934 opgericht werd heeft ondertussen zijn actieterrein aanzienlijk uitgebreid. Vandaag is Anticimex een service-organisatie die zorgt voor een veilig en gezond woon- en werkmilieu door inspecties, garanties en verzekeringen. Voedselveiligheid, vochtbestrijding, brandpreventie, woninginspecties en advies over energieverbruik behoren tegenwoordog tot haar competenties. Door het ontwikkelen van preventieve maatregelen en het beschermen van zowel particuliere woningen als bedrijfsgebouwen, helpt Anticimex toekomstige problemen af te wenden.
Patrick Bartholome
07-10-2013