FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » Het black dot gamma van Sedus groeit

Het black dot gamma van Sedus groeitSedus breidt de succesvolle draaistoelfamilie ”black dot” uit met een nieuw model, de black dot 24. Bij dit model draait het om een configuratie met 3D-armleuningen en schuifzitting met bijzonder comfort, die is afgestemd op gebruik bij meerploegendiensten rondom de klok maar ook voor gebruikers met een lichaamsgewicht tot 150 kg.
De nieuwe belastbare alleskunner ”black dot 24” vormt een alternatief voor controlroomstoelen. Robuust maar toch niet te volumineus, elegant, discreet et polyvalent, deze uitvoering is bijzonder interessant voor ondernemingen die hun kantoorruimten reeds ingericht hebben met draaistoelen uit de familie ”black dot”. Zo kan ook een formele voortzetting in de stoeluitvoering worden gerealiseerd. De zitting is breder, dieper en beter gestoffeerd dan de klassieke ”black dot” en creëert zo meer ruimte en ook tolerantie voor een hogere drukbelasting.

Naast deze bijzondere kenmerken beschikt ”black dot 24” over de gebruikelijke eigenschappen van de draaistoelfamilie, zoals het Sedo-lift-mechaniek, een mechaniek met een krachtiger verenpakket, 3D-armleuningen, schuifzitting en optionele neksteun of kledinghanger. De rugleuning kan worden uitgevoerd als net- of gestoffeerde rugleuning. Een zitneigverstelling is echter uitgesloten.
Patrick Bartholome
07-04-2014