FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » Group Jansen investeert vier miljoen in nieuw hoofdkantoor te Zonhove

Group Jansen investeert vier miljoen in nieuw hoofdkantoor te Zonhove

[+]

[+] Nadia Jansen & Marc Lagrange

Onder de leiding van CEO Nadia Jansen heeft de groep onlangs een investering van vier miljoen euro afgerond in een nieuw en bijna energieneutraal hoofdkantoor met een meer centrale positie. Het vorige hoofdkantoor van de groep in Meeuwen-Gruitrode werd iets te krap voor de vierhonderd medewerkers die Building Group Jansen te werk stelt.

In 2008 nam Nadia Jansen het bedrijf over van haar vader. De crisis bracht de groep er toe om zich volledig te veranderen. Van onderaannemer, vooral afwerkingsbedrijf, heeft Building Group Jansen zicht ontwikkeld toot een compleet aannemersbedrijf. Een goede aanpak zo blijkt, vorig jaar groeide Building Group Jansen maar liefst met 30%. Ook voor het nieuw hoofdkantoor werd niet voor een klassieke aanpak gekozen maar wel een die kadert binnen het groeiende succes van co-workingruimten. Het pand, waarvan de benedenverdieping voor hen gereserveerd is, ontplooit zich als een stijlvolle ontmoetingsruimte waar ook anderen welkom zijn om te werken, te vergaderen of een presentatie te organiseren. Marc Lagrange, bekend kunstfotograaf uit Antwerpen, stelt er tot 9 juli z’n reeks ‘Diamonds & Pearls’ tentoon.

CEO Nadia Jansen heeft nog heel wat ambities voor Building Groep Jansen. Het bedrijf, dat momenteel in 45 landen actief is, heeft al heel wat exportervaring maar wil nog een stapje verder gaan en nu ook de Amerikaanse markt veroveren. Het bedrijf is op zoek naar afnemers voor de klimaatplafonds die Jansen zelf heeft ontwikkeld.
Kim Verhegge
06-07-2015