FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » Het Italiaanse bedrijf Comac gaat samenwerking met BOMAC aan

Het Italiaanse bedrijf Comac gaat samenwerking met BOMAC aanHet Italiaanse bedrijf Comac gaat samenwerking met BOMAC aan Om de distributie van haar machines verder uit te bouwen, duidde de Italiaanse constructeur van schoonmaakmachines Comac sinds het begin dit jaar BOMAC aan als geprefereerde dealer. De floorcare machinery divisie van schoonmaakdistributeur BOMA zal de verdeling van de Italiaanse machines voor haar rekening nemen in de verschillende landen van de Benelux en Noord Frankrijk.
Comac – kort voor Construzione Macchine – ontwierp zijn eerste schoonmaakmachine in 1974. Met dank aan doordachte technische oplossingen, materialen en processen wordt de Comac schoonmaakmachine vandaag erkend als een betrouwbare machine met groot rendement en ruime inzetbaarheid in verschillende sectoren. Z’n nieuwe partner, BOMA ontwikkelt en verdeelt al meer dan 40 jaar professionele schoonmaterialen, producten en machines voor (schoonmaak)bedrijven, zorginstellingen, scholen en openbare gebouwen.
Door de samenwerking met BOMAC biedt het Italiaanse bedrijf voortaan een extra garantie aan haar klanten: met 8 vestigingen verspreid over de Benelux en Noord-Frankrijk bieden beide bedrijven zekerheid voor de aankoop en het onderhoud van de Comac machines. Naast een aantal shops en een distributiecentrum van 10.000 m2 in Antwerpen heeft BOMAC in elke regio immers een vloot techniekers ter beschikking met volledig uitgerust servicewagens om het preventief onderhoud of de herstelling te verzekeren.
Kim Verhegge
11-03-2016